Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece mesajlar kilit ekranda gözüküyor onun dışında hiçbir uygulama kilit ekranda gozukmuyor bildirim sesi çalıyor ekran uyanıyor ama kilit ekrana bildirim dusmuyor
Sadece mesajlar kilit ekranda gözüküyor onun dışında hiçbir uygulama kilit ekranda gozukmuyor bildirim sesi çalıyor ekran uyanıyor ama kilit ekrana bildirim dusmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela şu an WhatsApp dan msj geldi ama kilit ekranda yok
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela şu an WhatsApp dan msj geldi ama kilit ekranda yok
Evet Arkadaşlar, aylardır Sayın Escobar1945 hocamın bizler için geliştirmiş olduğu EPİC rom'daydım ve geçenlerde MIUI10 beta ÇİN romunu yüklemiştim ama kasmalar olması nedeniyle, geri dönmüştüm....Dün akşam bir sohbet esnasında, şaka amaçlı Sayın suatsari hocama, Mi Max 2 için MIUIPro rom Linki yokmu diye sordum, o da var diyerek beni çok şaşırttı ve ben tabiki MIUI10 sevdası niyetine romu hemen indirip, temiz kurulum yaptım...kendilerine çok teşekkür ederim
MIUI10 keyfinizi Xiaomi'nin Kral'ı ile birlikte yaşamak isteyenler, buraya buyursunlar..
Nasıl ve ne şekilde yükleneceğini söylememe gerek yok sanırım...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8.7.5 İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
8.7.12 İndirme Linki
8.7.19 İndirme Linki
8.7.26 İndirme Linki
8.8.2 İndirme Linki
hocam mimax2_epic_miui10_8-8-16_global.27988 upload şekli var mı sizde android host indirmesi çok yavaş şuan telefonum brick oldu düzeltmem gerek lütfen