Rom Mi Max 2 için MIUI10 (MiuiPro10/8.12.20 Beta)

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Hangi uygulamaya ait bildirimler gelmiyor?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Sadece mesajlar kilit ekranda gözüküyor onun dışında hiçbir uygulama kilit ekranda gozukmuyor bildirim sesi çalıyor ekran uyanıyor ama kilit ekrana bildirim dusmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi uygulamaya ait bildirimler gelmiyor?

Mesela şu an WhatsApp dan msj geldi ama kilit ekranda yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-12-17-23-23-540_lockscreen.png
    Screenshot_2018-08-12-17-23-23-540_lockscreen.png
    816 KB · Görüntüleme: 17

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sadece mesajlar kilit ekranda gözüküyor onun dışında hiçbir uygulama kilit ekranda gozukmuyor bildirim sesi çalıyor ekran uyanıyor ama kilit ekrana bildirim dusmuyor

Tema nızı değiştirip de denermisiniz

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benimde aklıma geldi biraz önce onuda denedim olmadı maalesef
Sıkça Sorulan Sorular larden bir kesit

Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

• Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Sıkça Sorulan Sorular larden bir kesit

Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

• Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
  • Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.

Tamam hocam deneyeceğim teşekkür ederim

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5

Hocam mahsuru yoksa tema adını ogrenebilirmiyim acaba

karahan tasliyurt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Blacksxxs
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Evet Arkadaşlar, aylardır Sayın Escobar1945 hocamın bizler için geliştirmiş olduğu EPİC rom'daydım ve geçenlerde MIUI10 beta ÇİN romunu yüklemiştim ama kasmalar olması nedeniyle, geri dönmüştüm....Dün akşam bir sohbet esnasında, şaka amaçlı Sayın suatsari hocama, Mi Max 2 için MIUIPro rom Linki yokmu diye sordum, o da var diyerek beni çok şaşırttı ve ben tabiki MIUI10 sevdası niyetine romu hemen indirip, temiz kurulum yaptım...kendilerine çok teşekkür ederim
MIUI10 keyfinizi Xiaomi'nin Kral'ı ile birlikte yaşamak isteyenler, buraya buyursunlar..

Nasıl ve ne şekilde yükleneceğini söylememe gerek yok sanırım...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

8.7.5 İndirme Linki
8.7.12 İndirme Linki
8.7.19 İndirme Linki
8.7.26 İndirme Linki
8.8.2 İndirme Linki

hocam mimax2_epic_miui10_8-8-16_global.27988 upload şekli var mı sizde android host indirmesi çok yavaş şuan telefonum brick oldu düzeltmem gerek lütfen

Üst Alt