Mı Max 2 için kapak ve cam filmi önerisi

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
hocam yanlış anlaşılmasın ekran filmini aldım denedim ekranın ortasında yağ gibi veya suya dizel yakıt dökülünce gök kuşagı gibi renkler oluyor ya o tip bir leke çıktı 2 ekran koruyucu da aynı renk oldu ve telefon hiç yere düşmedi baskı vs olmadı birde ekran koruyucunun sadece etrafında yapıştırma var ortaları boş ekran şeffaf gibi beyazımsı dandik bir renk oluyor çok kötü rahatsız edici görünüyor ekran kapalıyken ama açılınca düzeliyor

Filmde kullanılan malzemeden dolayı bir sorun olabilir.Ucuza kaçmamak gerek,ekran filmi önemli.Ucuz diye alınan filmlerin çoğu malesefki korumadan çok telefona zarar veriyor.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Filmde kullanılan malzemeden dolayı bir sorun olabilir.Ucuza kaçmamak gerek,ekran filmi önemli.Ucuz diye alınan filmlerin çoğu malesefki korumadan çok telefona zarar veriyor.
hocam farklı farklı satıcılardan aldım farklı model redmi note 4x modeli için hepsi aynı sizin bildiginiz varsa aynı temperli cam gibi temiz bir görüntü veren bir ekran koruyucu varsa link verin onu da sipariş edecegim şu anda aldıgım eskiden yumuşak ekran koruyucular vardı cok ince malzemeden yapılmış temperli olmayan ondan sipariş ettim bu arada birde anti blue light cam var yanında birde kimyasal bir madde yolluyorlar onu da aldım denedim tane fiyatı 4 dolar ama yok uygulaması çok zor hava kalıyor düz temperli camların etrafında hava boşlugu kalıyor 2.5 d ekrandan dolayı

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
hocam farklı farklı satıcılardan aldım farklı model redmi note 4x modeli için hepsi aynı sizin bildiginiz varsa aynı temperli cam gibi temiz bir görüntü veren bir ekran koruyucu varsa link verin onu da sipariş edecegim şu anda aldıgım eskiden yumuşak ekran koruyucular vardı cok ince malzemeden yapılmış temperli olmayan ondan sipariş ettim bu arada birde anti blue light cam var yanında birde kimyasal bir madde yolluyorlar onu da aldım denedim tane fiyatı 4 dolar ama yok uygulaması çok zor hava kalıyor düz temperli camların etrafında hava boşlugu kalıyor 2.5 d ekrandan dolayı

Ben genelde telefonu aldığım yere o tarz şeyleri yaptırıyorum.Veya tanıdık bir telefoncu varsa cam filmini alıp ona taktırabilirsin.20 tlnin altında satılan cam filmleri malesefki çok kalitesiz oluyor.Bende daha telefonu almadan şimdiden cam filmini ayarlamaya başladım.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
1-2 güne Mı Max 2 alacağım ona uygun güzel dayanıklı bir kapak ve cam filmi önerebilirmisiniz.
Hard PC Cover for Xiaomi mi Max 2 Case Shockproof 3D Flip Fitted Back Cover for xiaomi Max2 Phone Fundas Coque Pure Color Smooth
to Clipboard
(from AliExpress Android)

Bu kilifin. siyah rengini kullaniyorum.Telde siyah guzel duruyor.Kilifin guzel bi dokusu var.kadife gibi.Ekran koruyucu assagidaki max 1 için olani aldım 3 tane.Guzel oturdu.Kenarlarda 2 şer mm boşluk var ama yapişmayan yeri yok.Bana gore ideal oldu.

9H Tempered Glass For Xiaomi Redmi 3 3S Redmi Note 3 4 4X pro MAX MIX prime Screen Protector Redrice Protective Film
to Clipboard
(from AliExpress Android)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Ben genelde telefonu aldığım yere o tarz şeyleri yaptırıyorum.Veya tanıdık bir telefoncu varsa cam filmini alıp ona taktırabilirsin.20 tlnin altında satılan cam filmleri malesefki çok kalitesiz oluyor.Bende daha telefonu almadan şimdiden cam filmini ayarlamaya başladım.
Hocam eski tekefoncuyum tamircisi 2.5 ekran olduğu için normal temperli cam olmuyor derdim 10-30 TL taktirma parasida 1 dolar lik ekran koruyucu için konuşmuyorum buyrun ekran görüntüsü 2 sipariş ettim talipli kargo aldim diyelim ki ben yapamadım diğerini Ankara Kızılay da taktırdım dedim yaparsan 20 TL de para vereceğim sadece takmaya birde öyle basit yere gitmedim zore denilen bir çok aksesuar ve ekran koruyucu uygulayan yere gittim ama olmadı varsa Ankara'da ben sorunsuz yapıyorum 100TL de para isterim diyen arkadaş kendi aracımla gelir yaptırırım ama yapamazsa geri alırım tüm giderlerimi
[doublepost=1515360100,1515359804][/doublepost]
Hocam eski tekefoncuyum tamircisi 2.5 ekran olduğu için normal temperli cam olmuyor derdim 10-30 TL taktirma parasida 1 dolar lik ekran koruyucu için konuşmuyorum buyrun ekran görüntüsü 2 sipariş ettim talipli kargo aldim diyelim ki ben yapamadım diğerini Ankara Kızılay da taktırdım dedim yaparsan 20 TL de para vereceğim sadece takmaya birde öyle basit yere gitmedim zore denilen bir çok aksesuar ve ekran koruyucu uygulayan yere gittim ama olmadı varsa Ankara'da ben sorunsuz yapıyorum 100TL de para isterim diyen arkadaş kendi aracımla gelir yaptırırım ama yapamazsa geri alırım tüm giderlerimi
Özel bir eğimli temperli cam yapmadılar ekran 2.5 olmasa istersen 1 TL'lik ekran koruyucu al zaten saniyesinde oturuyor binlerce taktım zamaninda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-08-00-22-04-610_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2018-01-08-00-22-04-610_com.alibaba.aliexpresshd.png
    169,9 KB · Görüntüleme: 13
Üst Alt