- Adım
- ayhan
- Cihazım
- MI MAX 2
- Meslek
- MÜHENDİS
- Konular
- 2
Bugün gelir mi hocamGelir gelir yakında
Bugün gelir mi hocamGelir gelir yakında
Bugün gelir mi hocam
Pek ihtimal vermiyorum, mutlaka bir aksilik çıkmıştırBugün gelir mi hocam
Greeshan ve MIUI ye tabiki devam ama PIE de denemek lazım, çünkü belki Max 2 de MIUI Oreo bile görmeyebiliriz, Xiaomi'nin sağı solu belli olmuyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Xiaomi eu MIUI 10 stabil yayınlamış diyor lar sitesinde bilgisi olan varmı
Denedim, deneyenlerle konuştum.
Aktarıyorum;
-kamera
-şebeke
-navigasyon tuşları
çalışmıyor.
yeni build henüz gelmedi.
navigasyon tuşları sorunu çözüldü sanırım. bir modül verdiler ama bende çalışmadı.
yeni test romu henüz gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni build yarın gelecekmiş.
yarın tekrar dener miyim bilemiyorum
direk indirmek içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbakabilirsin
ama sürekli takip edeceksenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha çok uzun bi yol var önlerinde.
inş güzel bir rom (stabil) yakın zamanda yayınlarlar.
oreo yalan olduğu için yavaş yavaş alışsak iyi olur.
Daha çok uzun yol yok önlerinde. Uzun yollar geride kaldı Şebeke ve kamera sorunu kaldı sadece. Şebeke sorunu hep olur böyle durumlarda.
Ayrıca Oreo yalan olmadı. Çağrı sesi sorunu hariç çatır çatır çalışıyor Mühendislik bilgisi gerektiren bir sorunu haliyle çözemediler. Bunu da eleştirmemek gerekiyor. Bu adamlar gönül bağı ile iş yapıyor.
Greeshan rom var. Sıfır sıkıntı. Bir model için en stabil ve en hatasız rom hangisi ise en güzel rom odur. Haliyle Kral için şu an sadece Greeshan var.
Biz heyecan aradığımız için romdan roma atlıyoruz. Daha geçen gün yazdım foruma söz verdim kendime rom değiştirmek yok diye. 2 gün olmadı sanırım Pie test ettim. Şu an başka romdayım. Hafta sonu olsa da greeshan kursam