'' Wipe Data '' demek yazmış olduğun '' Data'' yı temizlemek demektir.'' Wipe Data dan kastınız
dalvik art cache
data
cache
system adımları mı acaba
üstat telefon iyice koptu twrp güncelledim temiz kurulum yapmak istiyorum aşama aşama akatarabilir misin'' Wipe Data '' demek yazmış olduğun '' Data'' yı temizlemek demektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp' yi açtığında '' Wipe '' bölümü var, orada '' yes '' yazıp Wipe ( temizleme) yapacaksın.
Twrp veya Orangefox üzerinden yükleyebilirsiniz. Temiz kurulum yapınız lütfen.üstat telefon iyice koptu twrp güncelledim temiz kurulum yapmak istiyorum aşama aşama akatarabilir misin
TeşekkürlerTwrp veya Orangefox üzerinden yükleyebilirsiniz. Temiz kurulum yapınız lütfen.
1 ) Twrp 'yi açınız
2.) '' Wipe Data '' yapınız.
3) Reboot Recovery yapınız.
4. '' Wipe All ( External Sd kart hariç, ne varsa temizleyiniz )
5. Rom' u kurunuz.
6. Tekrar Reboot Recovery yapınız
7. Tekrar '' Wipe Data '' yapınız
8. Tekrar '' Reboot Recovery '' yapınız.
9. Reboot System yapınız.
Önce bilgisayarınıza Notepad++ kurun, sonra indirdiğiniz zip dosyasını açın. Sırasıyla META INF-com-google-android-updater-script dosyasını bulun. Dosyayı notepad++ ile açın, sonra en üstte uiprint satırı kalacak şekilde üstteki satırları silip kaydedin. sonrasında zip dosyası güncelleme uyarısına evet deyin. Sonrasında kurulum aşamasında hata vermez.twrp error 7 hatası aldım dosya metin düzenleyeceğim bakalım düzelecekmi