Soru Mi Max 2 İçin En İdeal Ekran Süresi

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Yoğun bir biçimde sosyal medyada takılmak için kullanılan ve şarjı bitene kadar ekranı kapatmadan kullanılan bir Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce? (Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

Telefon şarjı bitene kadar açık biçimde video izlenilen bir Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce?(Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

PUBG,Asphalt 9 gibi yüksek performans gerektiren oyunlarda şarjı bitene kadar açık bir biçimde oynandığı taktirde Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce?(Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Teşekkür ederim...sanırım size, aynı sizin gibi yıllarca IOS kullandıktan sonra Mi Max 2 alarak aramıza katılmış olan Sayın cohci52 hocamız daha çok yardımcı olabilecektir...aramıza hoşgeldiniz

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Estağfurullah hocam,siz varken benim ne haddime, bende ne öğrendiysem sizden öğrendim.Allah razı olsun sizden.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt