Soru Mi Max 2 İçin En İdeal Ekran Süresi

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Yoğun bir biçimde sosyal medyada takılmak için kullanılan ve şarjı bitene kadar ekranı kapatmadan kullanılan bir Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce? (Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

Telefon şarjı bitene kadar açık biçimde video izlenilen bir Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce?(Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

PUBG,Asphalt 9 gibi yüksek performans gerektiren oyunlarda şarjı bitene kadar açık bir biçimde oynandığı taktirde Max 2'nin vermesi gereken minimum ekran süresi ne olmalıdır sizce?(Wi-Fi açıkken ve Mobil veri açıkken ayrı ayrı ekran süreleri yazarsanız sevinirim)

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skorpi
abi seninkilerden biri gelmiş yine haha--

Skorpi bizim için ÜSTADdır.Şu Ekran Süresi konusunda açıkçası çok takıntılıyım.Çünkü 5300 mAh bataryalı bir telefondan en iyi biçimde yararlanmak istiyor insan.Bataryasıyla söz ettirmiş bir telefonda en iyi performans beklediğiniz şey batarya oluyor maalesef.Mi 8 ya da Mi Note 3 alan birisi telefonun kamerasına vs. önem verir ilk olarak ama Max serisi kullanıcıları bataryasına önem veriyor.

Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Skorpi bizim için ÜSTADdır.Şu Ekran Süresi konusunda açıkçası çok takıntılıyım.Çünkü 5300 mAh bataryalı bir telefondan en iyi biçimde yararlanmak istiyor insan.Bataryasıyla söz ettirmiş bir telefonda en iyi performans beklediğiniz şey batarya oluyor maalesef.Mi 8 ya da Mi Note 3 alan birisi telefonun kamerasına vs. önem verir ilk olarak ama Max serisi kullanıcıları bataryasına önem veriyor.
pubg de mobilde 5 6 saat iyidir hocam
ayrıca günü sizin ihtiyaçlarınızı karşılayarak çıkarıyorsa çok fazla takilmayin diyerek nacizane tavsiyemi bırakıyorum buraya

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu Ekran süresi için ayrıca bir Konu açmanıza gerek yoktu ki.....Greeshan konusuna gelseydiniz, size oradaki Mi Max 2 kullanıcılar gerekli açıklamalarda bulunurlardı...SOT değerleri kişiden kişiye, kullanıma göre çokama çok değişkenlik göstermekte ve birbirimiz süreleri baz almak veya kıyaslamak tamamen yanlıştır....1 günü çıkarıyorsanız, rahat olun ve cihazının keyfini çıkarın bence

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Youtube da Xiaomi Mi Max 2 battery test şeklinde aratıp videoları izlerseniz belki istediğiniz her soruya cevap bulabilirsiniz. Benim izleyip gördüklerim şu şekilde ve ön koşullu söyleyeyim daha fazla soruya cevap veremem. Sadece yazdıklarımdan gerekli istatistiki mesajı almanız önemli.

* Youtube test videolarına baktığım kadarıyla 1080p youtube videolarında aralıksız wifi/gps ve parlaklık sonuna kadar açık şekilde 7 saat 38 dakika süre alıyor.
* War Robots oyununda yarım saatte %100'dan %95'e iniyor şarjı. Max 2 için bulamadım fakat Max 3 için izlediğim video da PUBG için yaklaşıp 7 saatlik aralıksız oyun oynamanızı sağlıyor gözüküyor.
* Ekstra bilgi; Telefon kapalı moddayken %0'dan %100'e 2 saat 13 dakika da şarj oluyor.

Oyla:

Cagatay_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cagatay
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Max 2 ye sahip olup da, bu cihaz için en muhteşem romda olmayan, bizden midir acaba? Idea~~wasntme~~
Şaka tabi, isteyen, istediği romu kullanmakta serbest8=)haha--haha--

Skorpi hocam merhaba forumda hakkınızda yazılanları okudukça bu işte kendinizi nekadar geliştirdiğinizi anlıyorum. Bende uzun yıllar ios kullanan birisi olarak artık mi max 2 ile android ailesine katıldım. İos konusunda jailbreak olsun geway olsun çesitli tecrubelerim var ancak android engin bir deniz ve açıksası yazılanlar içerisinde boğuluyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz. Gayet detaylı olarak açtığınız başlıkları inceledim ama twrp root gibi terimlere inanın çok yabancıyım ve cihazıma zarar vermekten korkuyorum. Şuan global stavle 9.6.3 kullanıyorum sizin şu siddetle önerdiğiniz rootlara nasıl gecebilirim teşekkürker tekrardan.

Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Skorpi hocam merhaba forumda hakkınızda yazılanları okudukça bu işte kendinizi nekadar geliştirdiğinizi anlıyorum. Bende uzun yıllar ios kullanan birisi olarak artık mi max 2 ile android ailesine katıldım. İos konusunda jailbreak olsun geway olsun çesitli tecrubelerim var ancak android engin bir deniz ve açıksası yazılanlar içerisinde boğuluyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz. Gayet detaylı olarak açtığınız başlıkları inceledim ama twrp root gibi terimlere inanın çok yabancıyım ve cihazıma zarar vermekten korkuyorum. Şuan global stavle 9.6.3 kullanıyorum sizin şu siddetle önerdiğiniz rootlara nasıl gecebilirim teşekkürker tekrardan.
hayırlı olsun hocam
hocam o konuda yazılanları indirin önce bilgisayara
sonra başlarız adım adım

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkür ederim...sanırım size, aynı sizin gibi yıllarca IOS kullandıktan sonra Mi Max 2 alarak aramıza katılmış olan Sayın cohci52 hocamız daha çok yardımcı olabilecektir...aramıza hoşgeldiniz

Oyla:
Üst Alt