Ne alakası var arkadaşlar telefonda mı sıkıntı var bizde mi sıkıntı var daha randımanlı nasıl kullanırız bunun hesabını yapıyoruz ekran süresi ile. Adam 16-17 saat ekran süresi alıyor ben 8 saat niye olaki aynı telefon aynı rom. Bir sorun mu var ki böyle oluyor. Belki de sorun vardır bilip bilmeden neden gereksizce aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz. Belki ben bu cihazı uzun süre kullanmak istiyorum. Uzun süreli kullanımda da pil değerleri ile doğrudan alakası var.
Merhaba...
Ne söylediğimin ya da bir başkasının ne söylediğinin gerekli/gereksiz olup olmadığına sizin karar veremeyeceğinizi dilerseniz 10 farklı kuramla birlikte açıklarım. Bu tavrınız tarafımca hoş karşılanmadı.
Max 2 kullanıcılarını ve Xiaomi bir grup olarak düşünürsek; batarya istatistikleri ile ilgili takıntılı olduklarını yine size birkaç farklı kuramda dünya genelinde örneklerle açıklarım. Ortada böyle bir durum var. Ben bu durumundan şikayetçi olduğumu T.C. Anayasasının 26. maddesin 1. fıkrasında çizilen çizgilere göre dile getirebilirim. Fakat siz aynı maddenin dışına çıkarak bana hakaret edemezsiniz. Söylediklerimi "yanlış" bulduğunu dile getirebilirsiniz ama "gereksiz" deyip hakarette bulunamazsınız. Dilerseniz bunu da dava örnekleri ile size açıklayabilirim.
Burada herkes birbirinden büyük, küçük ve yaşıt. Şimdiye kadar bir hakarete ve ithama dahi rastlamadım. Bu şekilde devam etmesini çok istiyorum.
Konuya gelecek olursak...
Kullanıma göre batarya istatistikleri değişiyor. Ben 9 saat gördüğüm zaman seviniyorum. Başkası 14 saat alıyor. Bir başkası 10 saat. Bir başkası 11 saat. Hepimiz telefonları aynı standartta kullanmıyoruz. Bu yüzden bu konunun önemli olmadığını düşünüyorum.
Not: Münakaşaya girmek istemiyorum sadece durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirip batarya hakkındaki düşüncelerimi belirttim. İyi forumlar...