Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMi Max 2 için Bayram Sürprizi EPİC Miui 10 Rom
biliyorum birkaç vers denedim bazen saçma sapan hatalar yüzünden boot olmuyor. Hatta biri de onun romunun aromasız olanını editledi filan ama süreklilği olmayan romu neeetcen be gardaşım. Brezilya baya güzeldi pil açısından ama masik ile yüklenen app lerde baya düşünüyordu açayım mı açmayayım mı? Hatta app lerin sürüm farkına bile kafa yoruyordu. Aman be geç dedim içimdeki sese geçtim Eu ya.
Yani Epic de bu tür saçmalıklarla hiç karşılaşmamıştım yağ akıyordu cihaz.
biliyorum birkaç vers denedim bazen saçma sapan hatalar yüzünden boot olmuyor. Hatta biri de onun romunun aromasız olanını editledi filan ama süreklilği olmayan romu neeetcen be gardaşım. Brezilya baya güzeldi pil açısından ama masik ile yüklenen app lerde baya düşünüyordu açayım mı açmayayım mı? Hatta app lerin sürüm farkına bile kafa yoruyordu. Aman be geç dedim içimdeki sese geçtim Eu ya.
Yani Epic de bu tür saçmalıklarla hiç karşılaşmamıştım yağ akıyordu cihaz.
İlk zamanlar iyiydi 14 saat alıyordum sonra bir güncelleme geldi düşüş o düşüş en fazla 8-10 saat ekran süresi alır oldum. Bir günde bitirirsem 12-13 saat anca ekran süresi alıyorum.
Global olarak işte Brezilyadan vardı ama dediğim gibi. Şuanda Eu sağlam gibi. Multirom da dükkanı kapattı. falan filan hayır canımı sıkan bu kadar donanım olarak sağlam ve oturaklı cihaz neden eskidi gözü ile bakılır geliştiriler tarafından onu anlamak istemiyorum açıkçası.
Global olarak işte Brezilyadan vardı ama dediğim gibi. Şuanda Eu sağlam gibi. Multirom da dükkanı kapattı. falan filan hayır canımı sıkan bu kadar donanım olarak sağlam ve oturaklı cihaz neden eskidi gözü ile bakılır geliştiriler tarafından onu anlamak istemiyorum açıkçası.
Hocam aynı cihazı kullanmaktayız, aslında eskimesinden kaynaklı değil gibi, 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum, en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum, ilk zamanlarda 7-9 saat arası ekran süresi alıyordum en kötü, haliyle batarya ömrü azaldı, cihaz aşırı ısınıyor, neredeyse tüm custom romları denedim gibi, MIUI 8 zamanları bayağı iyiydi, ne ısınır ne ederdi, şu an en dandik oyunda bile ısınıyor.
1-Batarya değiştirilmeli. (Ekran süresi için.)
2-Cihazın performansını en iyi verebilecek rom kullanılmalı.
Bu iki şart yerine getirilidi mi ne fazla ısınma yaşarız, ne de ekran süresinden veririz.
Kısa sürede bu iki şartı yerine getirmeyi planlıyorum cihazım için, yeni cihaza geçmeye pek gerek duymuyorum, zaten pek oyun da oynadığım yok, genel olarak sosyal medyayı kullanıyorum. Cihaz hala canavar bu konuda bir eksiklik yaşatmadı. Ama dediğim gibi, ya yeni cihaza geçilmeli, ya da bu iki şart uygulanmalı cihaza, o zaman ilk günkü performansını elde edebiliriz.
Xiaomi resmi desteğe ara dönemde çok deneyimlerim oldu. tabi DotOS, CAf,LOS vb gibi tabanlı iyi romlar var. ama tamam ben bu roma devam edersin diyosun ama güncelleme yapıyo berbat ediyo haydi geri dön filan sıkıldım kendilerinden ve Mi10 başlayınca dükkana geri döndüm naaapam ustam.
Hocam aynı cihazı kullanmaktayız, aslında eskimesinden kaynaklı değil gibi, 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum, en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum, ilk zamanlarda 7-9 saat arası ekran süresi alıyordum en kötü, haliyle batarya ömrü azaldı, cihaz aşırı ısınıyor, neredeyse tüm custom romları denedim gibi, MIUI 8 zamanları bayağı iyiydi, ne ısınır ne ederdi, şu an en dandik oyunda bile ısınıyor.
1-Batarya değiştirilmeli. (Ekran süresi için.)
2-Cihazın performansını en iyi verebilecek rom kullanılmalı.
Bu iki şart yerine getirilidi mi ne fazla ısınma yaşarız, ne de ekran süresinden veririz.
Kısa sürede bu iki şartı yerine getirmeyi planlıyorum cihazım için, yeni cihaza geçmeye pek gerek duymuyorum, zaten pek oyun da oynadığım yok, genel olarak sosyal medyayı kullanıyorum. Cihaz hala canavar bu konuda bir eksiklik yaşatmadı. Ama dediğim gibi, ya yeni cihaza geçilmeli, ya da bu iki şart uygulanmalı cihaza, o zaman ilk günkü performansını elde edebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şahsen MIUI tabanlı olmayan romlara pek sıcak bakmıyorum hocam, daha doğrusu alışamadım, sanki arabanın dışı Ferrari içi Şahin gibi oluyor.
aman cihazıma nazar değmesin gerçekten çok memnunum ben. aslında fazla dallanmadan takılacağız Mi tabanlı romların birine devam zirt pırt rom değiştirme hastalığından kurtulamadık be kardeşim. hepsi ondan... yaşlılıktan değil ha skorpi hocam. ORD!
Hocam, Epic romu ekran süresi için kullandığımızı düşünenler var hatta ekran süresi çılgınları var
Telefonun akıcılığı, stabilliği, performansı dururken ekran süresi için kullanan sayısı çok fazla.
Şimdi siz 12-14 saat gibi bir aralık verdiniz ve rom çıktıktan sonra seyreyleyin cümbüşü...
Niye 11 saat diyen, niye 10 saat diyen, dün 15 saatti bugün niye 14.999 saat diyen ve böyle uzayıp gidecek...
Not:
Ben Epic romu sistemin akıcılığı ve performansı için kullanıyorum. Artı olarak bir Türk geliştirici bize bu imkanı sunuyor.