Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Arkadaşlar Aosp romların bitip tükenmeyen eksikleri ve bug ları yüzünden Kral'a (Greeshan 'a) geri döndüm, ses düşüklüğü, eko, hatalar vs vs bıktırdı beni. En son Havoc yüklediğimde harfiyen her şeyi doğru yapmama rağmen şarkılar açılmıyordu, müzik menüsü yoktu, bardağı taşıran son damla oldu. Bug ları bilmeme rağmen sadece değişiklik olsun diye geçmiştim ama illallah dedirtti. Havoc taki arkadaşlara başarılar Aslanlar gibi Miui ve Greeshan var burda, çok özlemişim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Arkadaşlar Aosp romların bitip tükenmeyen eksikleri ve bug ları yüzünden Kral'a (Greeshan 'a) geri döndüm, ses düşüklüğü, eko, hatalar vs vs bıktırdı beni. En son Havoc yüklediğimde harfiyen her şeyi doğru yapmama rağmen şarkılar açılmıyordu, müzik menüsü yoktu, bardağı taşıran son damla oldu. Bug ları bilmeme rağmen sadece değişiklik olsun diye geçmiştim ama illallah dedirtti. Havoc taki arkadaşlara başarılar Aslanlar gibi Miui ve Greeshan var burda, çok özlemişim

Ben bir haftadır hepsini kullandım ve geri greashana döndüm hepsinde hatalar var eğer greashan rom android sürümü yükseltse asla başka rom arayışı içinde olmam

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Root yetkisi derken hocam molduller root yetkisi istemiyorki magisk zaten root yetkisini kendisi hallediyor
Gboardi indirdim Google playdan. Daha sonra yüklediğim modulu kaldırdım yeniden kurdum. Fakat makat lakin. cohci52 hocamın dediği root yetkisi vereceğim kimse ile karşılaşmadım. Bir sürü tema var gboarda. Bizimkisi yok Amazon42 oguzhank_06
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir haftadır hepsini kullandım ve geri greashana döndüm hepsinde hatalar var eğer greashan rom android sürümü yükseltse asla başka rom arayışı içinde olmam
Hocam sizlerde bir sorun var galiba ben maşallah pırıl pırıl kullanıyorum şuan romu ince ayarlarında yaptım canavar gibi oldu şanssızlık vurmuş sizihaha--

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Root yetkisi derken hocam molduller root yetkisi istemiyorki magisk zaten root yetkisini kendisi hallediyor

Hocam sizlerde bir sorun var galiba ben maşallah pırıl pırıl kullanıyorum şuan romu ince ayarlarında yaptım canavar gibi oldu şanssızlık vurmuş sizihaha--
Bende çift tık çalışmadı

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9

Hocam merak ettim sizin romun sesi yüksek mi, bende düşüktü ama şimdi greeshanda maşallah müzik seti gibi

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hayırdır İnşallah...herkes Greeshan'a mı dönüyor?haha--haha--
Zaten AKIL da bunu gerektirir....dönenleri cani gönülden kutluyorumclap~~clap~~

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hayırdır İnşallah...herkes Greeshan'a mı dönüyor?haha--haha--
Zaten AKIL da bunu gerektirir....dönenleri cani gönülden kutluyorumclap~~clap~~

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bizde akil olsa,kasinti tutupta globaldan cikmayiz hocam. Yeni romlar ciktikca kasinti tutiyor yukluyoruz iste

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Bizde akil olsa,kasinti tutupta globaldan cikmayiz hocam. Yeni romlar ciktikca kasinti tutiyor yukluyoruz iste
Kaşıntınız birazcık geçtiyse Greeshan'a bekliyoruz hocam, şahsen benimki geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt