- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 27
Rica ederim hocam bu arada değerli yorumlarınızı bekliyorum hocamtamam hocam tesekkur ederım
Rica ederim hocam bu arada değerli yorumlarınızı bekliyorum hocamtamam hocam tesekkur ederım
suan bır kac problem yasadım cozıyım paylascam ınsallahRica ederim hocam bu arada değerli yorumlarınızı bekliyorum hocam![]()
Hocam.ne gibi sorunlar söyler misiniz rica etsemsuan bır kac problem yasadım cozıyım paylascam ınsallah
Hoşgeldiniz hocam umarım aradığınız romu bulmussunuzdurAnca beraber kanca beraber gençler,bende havoc tayım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Verin hocam o problem değil daha hoş bir ana ekran görüntüsü ve ayarları için.tamam hocam tesekkur ederım
Hocam garip bir sorun. Ben veriyi biçimlendirerek yüklemiştim bir sorun yok. Bir de öyle deneyin.Eko var hocam çözülemedi gitti bir türlü
Kasma donma lag filan hiç biri yok
Oyunlarda sorunsuz bir şekilde oynuyslim
Bendemi sorun ya da rom da mi bilmiyorum ama wifi yakın olmama rağmen Max 2-3 dış çekiyor
Hocam.ne gibi sorunlar söyler misiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoşgeldiniz hocam umarım aradığınız romu bulmussunuzdur
Saygıdeğer hocalarım bu rom da kullandığınız magisk modüllerini paylaşırmisiniz hangi modülleri kullandığınızı çok merak ettim
Sony4Magisk bende var hocam arkaplanda çalıyor yeniden yüklemeyi deneyin benceHocam garip bir sorun. Ben veriyi biçimlendirerek yüklemiştim bir sorun yok. Bir de öyle deneyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sony4Magisk arka planda çalmıyor. Onu atlayın şu anlık şu ikisi yeter bence.
Estağfurullah Hocam Rboard theme manager dan root izni veriyorsunuz,palette bölümünden Qwerty i seçiyorsunuz.Hayırlı olsun bu arada,günden güne daha da iyileşiyor romlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.sunu gayet iyiki anladimki, hic bir sey icin peşin peşin konusmayacksin. Miui tabanli romlardan pie gecmek gercekten bambaşka bir sey. Greshanda mutluyken rr ile tanistim. Rr asik oldum. Lakin suan havoc tayim. Ve kesinlikle rr den daha hizli ve daha akici. Bundada bir suru ozellestirme var. Ve ayrica arkadaslara duyurulur .@cohci52 hocamin paylastigi eko icin olan fix dosyasini flasladim . 3 kisi ile sohpet ettim. Eko 0. Eko problemi yok. Rom gercekten hiz ve akicilik olarak RR romdan cok ustun.
Hüseyin abi. (cohci52 ) klavyeyi nasil ayarliyoriz ?
Amazon42 sız hangı modulleırı kullanıyorusnuz hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.sunu gayet iyiki anladimki, hic bir sey icin peşin peşin konusmayacksin. Miui tabanli romlardan pie gecmek gercekten bambaşka bir sey. Greshanda mutluyken rr ile tanistim. Rr asik oldum. Lakin suan havoc tayim. Ve kesinlikle rr den daha hizli ve daha akici. Bundada bir suru ozellestirme var. Ve ayrica arkadaslara duyurulur .@cohci52 hocamin paylastigi eko icin olan fix dosyasini flasladim . 3 kisi ile sohpet ettim. Eko 0. Eko problemi yok. Rom gercekten hiz ve akicilik olarak RR romdan cok ustun.
Hüseyin abi. (cohci52 ) klavyeyi nasil ayarliyoriz ?
Amazon42 sız hangı modulleırı kullanıyorusnuz hocam?