Sonuncu hariç diğerlerini yükledim. Eko fixlerle düzeliyor. Ses açma kapama derken arama yaparken ahizeden hoparlöre almaktan bahsediyorsaniz aynı. Ses Stock rom kadar olmasa dahi güzel. Onun dışında rom iyi, kasma donma yok. Ram kullanımı güzel yani. Benim bataryam ölü olduğu için bataryayı test edemiyorum ama aosp romlarda batarya sıkıntısı olmuyor.
Hocam bende boyle bir hata vermedi. Sırasıyla fw,rom,(isteğe bağlı) v5 kernel+grafikv4 ve gapps flaşladiysaniz bir sorun çıkmaması lazım. Ve en son yine isteğe bağlı magisk flaşlayabilirsiniz. Eko fixlerini ise sıra farketmeksizin herhangi bir zamanda flaşlayabilirsiniz.
Sonuncu hariç diğerlerini yükledim. Eko fixlerle düzeliyor. Ses açma kapama derken arama yaparken ahizeden hoparlöre almaktan bahsediyorsaniz aynı. Ses Stock rom kadar olmasa dahi güzel. Onun dışında rom iyi, kasma donma yok. Ram kullanımı güzel yani. Benim bataryam ölü olduğu için bataryayı test edemiyorum ama aosp romlarda batarya sıkıntısı olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende boyle bir hata vermedi. Sırasıyla fw,rom,(isteğe bağlı) v5 kernel+grafikv4 ve gapps flaşladiysaniz bir sorun çıkmaması lazım. Ve en son yine isteğe bağlı magisk flaşlayabilirsiniz. Eko fixlerini ise sıra farketmeksizin herhangi bir zamanda flaşlayabilirsiniz.
[QUOTE = "Beingtejas, publicación: 645623, miembro: 102841"] Controladores más actualizados hasta ahora
Controladores de gráficos v5 con corrección de audio:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Solo controladores de gráficos v5:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/ QUOTE]
Muchas gracias, descargué controlador de gráficos v5 y lo instalé en la rom CrDroid 9.0 junto al kernel v5, funciona perfecto.
Por favor no abandones el desarrollo en xda, no hagas caso el comentario de la otra persona.
Disculpa mi idioma, pero soy de Chile.
Saludos y gracias nuevamente
kurulumu şu şekilde yapıyorum. 1-Firmware 2-Rom 3-HARDROCK KERNEL V5 4- Graphics drivers v5 with audio fix 5- Gapps
Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mıdır ?
Bazı özellikleri aktif edince sistem kilitleniyor.(ekran yansıtma gibi)
Mikrofon sesim çok az.(asıl sorun bu bunun için ne yapabilirim ?