- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
Aynen hocam benimde ilk işim bu oluyor.
Son sürümü kullanan varsa eğer, pie kontrol ya da kenar hareketlerini secmesinler. Siyah ekran geliyor ve telefon donuyor. Tekrardan romu kurmak zorunda kaldım.
Aynen hocam sıkıntılı olmuş geçen de kurdum eko var diye geri euya döndüm. Bugün tekrar kurdum bütün fixleri denedim eko da duzelmedi. Siyah ekranda oluyor. Evde değilde dışarıda bir yerde olsaydı mahfederdi herhalde bizi.
Şöyle bir öneri var hocam eko olmaması için.Aslında Rom+GrafikDriverV3 ve Gapps kurunca O eko sorunu bazen geçiyor bazen geliyor. Önce Stok stabil romu Mi flash ile kuruyorum ardından hemen recovery falan havoc romu kuruyorum. Eğer böyle kurulum yaparsam 10 aramamdan 9 tanesi ekosuz oluyor. Hiç bir kasma falanda olmuyor. Gayet de düzgün gibi
Ama bazen ne hikmetse özellikle farklı romdan direk buna gelirsem sorun bitmiyor, bazen kasmalar yapıyor.
Yinede 2 gündür gayet stabil gidiyor bakalım.
NOT: Tabi rom sonrası hemen Viper programını kuruyorum, bunun eko ya bir çözümü varmı bilmiyorum.
Şöyle bir öneri var hocam eko olmaması için.
Just extract the folder in internal storage and you find the latest viper4android apk in that
And install the viper and set the phone speaker convolver to hi-low speakerphone 4 way HiL-3 and turn on the viper
No bass for receiver speaker .you get loud quality sound.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben viperfx kullanmıyorum hocam denemedim o yüzden,ama yazılan ayarlarla denemek lazım ses ve eko sorununu.Aşağıdaki konuda profili kullanıyorum. Belki dediğiniz durum bu profilde de vardır hocam. Ondan eko olmayabilir bende
Araçlar - ViPER4Android - Profil & Kernel