KesinlikleBu sorunları birebir çözeceğiz inşallah en azından birbirimizi anlıyoruz bu bizim için avantaj olacak..
Eyvallah sağolun ,üstadım . Dediğiniz gibi inşallahBu sorunları birebir çözeceğiz inşallah en azından birbirimizi anlıyoruz bu bizim için avantaj olacak..
Hocam onu yapmayı bende çok istiyorum miui pie rom mido cihazımda ama bu biraz karışık çok hatalı oluyor bunları çözmek gerekiyor bunun için çok çalışmam lazım..Mi max 2 de hep stabil bir android 9 rom kullanmak istemişimdir ama hiç biri stabil değil greashan kullanan biri olarak en ufak sorunları bile kabüllenemez hale geldik ben şöyle birşey bile demiştim android 9 tabanlı miui arayüzlü bir rom bile istemiştik))
Allah yardımcınız olsun hocam.Hocam onu yapmayı bende çok istiyorum miui pie rom mido cihazımda ama bu biraz karışık çok hatalı oluyor bunları çözmek gerekiyor bunun için çok çalışmam lazım..
Benim hep uçuk düşünüyorum ama yinede iyidir böyle düşünceler teknoloji sevenler içinHocam onu yapmayı bende çok istiyorum miui pie rom mido cihazımda ama bu biraz karışık çok hatalı oluyor bunları çözmek gerekiyor bunun için çok çalışmam lazım..
Elinize kolunuza sağlık hocam kullanıma hazır yada test etmek için ben hazırımArkadaşlar max 2 için çalışmalara başladım ilk olarak havoc os unofficial olarak bir sürüm yaptım hatalarımı ve yaptıklarımı görmem gerekiyordu bunu sizlerle paylaşmak istedim bazı ekran görüntüleri bırakıyorum...