Arrow'un frekansları ile aynı olduğu için Arrow'da bir benchmark testinde 60 derece görmüştüm hocam Play store'dan uygulama indirme esnasında az da olsa ısınma hissetmiştim normal dedim ilk başta daha sonra işlemci frekansları ile oynandığını görünce anladım olayı ve şarjı Miui rom'a göre daha hızlı bitmekteİyi yapmışsınız hocam ben kullanımda bir sakınca göremedim sıkıntı yok henüz ısınma veya başka türlü bir mühlet buralardayım
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep söylediğim gibi kesinlikle katılıyorumMacera aramaya gerek yok greeshan candır.
Bağımlılara haftalık dozaj yeterli...bağımlılara rom verdiniz ya sabah sabah
yorumlarınızı bekliyoruz hocamYükledim biraz önce bakalım nasıl olacak şuan için herşey yolunda
Aslında bir çok özelleştirme mevcut kullanışlı bir rom ama benim beğenerek kullandığım tam ekran hareketleri malesef yok yada ben bulamadım, İngilizce yerler çok aslında sorun değil bu çeviri eksiği onun haricinde batarya miuiproya gore daha hızlı boşalıyor ben 8.9.20 kullanıyordum oxygenimde arada animasyon gecikmeleri takılmalar oluyor ama eski romumdada oluyordu bildirimler çalışıyor bu guzel bir artı kamera güzel optimize edilmiş geç ama güzel fotoğraflar çekiyor hdr işlediği için gec çekiyor kapatırsan hızlanıyor onun dışında asistan verimli çalışıyor bir baska eksigide talimata uygun yükleme yapmama rağmen magisk siliniyor tekrar yüklemek gerekiyor zip dosyasını çok uzun oldu burda kesiyorum deneyin benceyorumlarınızı bekliyoruz hocam
Sınav haftası sonrası için not alayım o zamanAslında bir çok özelleştirme mevcut kullanışlı bir rom ama benim beğenerek kullandığım tam ekran hareketleri malesef yok yada ben bulamadım, İngilizce yerler çok aslında sorun değil bu çeviri eksiği onun haricinde batarya miuiproya gore daha hızlı boşalıyor ben 8.9.20 kullanıyordum oxygenimde arada animasyon gecikmeleri takılmalar oluyor ama eski romumdada oluyordu bildirimler çalışıyor bu guzel bir artı kamera güzel optimize edilmiş geç ama güzel fotoğraflar çekiyor hdr işlediği için gec çekiyor kapatırsan hızlanıyor onun dışında asistan verimli çalışıyor bir baska eksigide talimata uygun yükleme yapmama rağmen magisk siliniyor tekrar yüklemek gerekiyor zip dosyasını çok uzun oldu burda kesiyorum deneyin bence
bu güzel bilgilendirme için teşekkürlerAslında bir çok özelleştirme mevcut kullanışlı bir rom ama benim beğenerek kullandığım tam ekran hareketleri malesef yok yada ben bulamadım, İngilizce yerler çok aslında sorun değil bu çeviri eksiği onun haricinde batarya miuiproya gore daha hızlı boşalıyor ben 8.9.20 kullanıyordum oxygenimde arada animasyon gecikmeleri takılmalar oluyor ama eski romumdada oluyordu bildirimler çalışıyor bu guzel bir artı kamera güzel optimize edilmiş geç ama güzel fotoğraflar çekiyor hdr işlediği için gec çekiyor kapatırsan hızlanıyor onun dışında asistan verimli çalışıyor bir baska eksigide talimata uygun yükleme yapmama rağmen magisk siliniyor tekrar yüklemek gerekiyor zip dosyasını çok uzun oldu burda kesiyorum deneyin bence