Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam bu sürümde konuşma esnasında ses te yankı olayı var,bu sebeb ten geri döndüm,ama çok akıcı ve sağlam rom yapmışlar bu defa,yeni verilecek güncelleme de bütün sorunların giderildiği belirtildi,bakalım bekliyorum verilirse paylaşırım buradan tekrar,bende deneyeceğim tabi,ama durak noktamız belli şimdilik

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni verilecek sürümde tüm sorunlar gideriliyorsa mutlaka denemek isterim ama bu kernel olayı moralimi bozdu... Cpu ve Gpu tam 2 katı çalışıyor tabi bataryanın da hızlı bitmesi normal :D

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
bende indirip deneyeceğim. eko fazla sorun değil ama konuşurken kulaklıktan az ses gelmesi benim için sorun.
Bence şu sorun tam çözüme kavuşana kadar bekleyin. Bilmiyorum belki basit bir çözüm sunarlar. Hem güncellemeyi daha xda forumunda yayınlamadılar. Belki ufak bir iki değişiklik olur tabii yine siz bilirsiniz. Ben çözümünün hızlı geleceğini umduğum için bekliyorum çünkü iki güncelleme oldu sorunu halletmeye çalışıyorlar ve iyi bir destek alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca hoparlör kalitesi iyi değil gibi, belki Dolby yüklemedigim içindir çünkü uzun süredir greeshanda Dolby ile kullanıyordum. Daha bunda kurmadim kurduktan sonra bildiririm ama stok halde tatmin olmadigimi söylemem lazım

Son düzenleme:

cem_uar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
umi zero
Konular
1
bende kurdum ama bir türlü yayınlama özelliğini çalıştıramadım. ilk sürümlerde bu sorun yoktu. şuan yayınlama çalışmıyor

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Bence şu sorun tam çözüme kavuşana kadar bekleyin. Bilmiyorum belki basit bir çözüm sunarlar. Hem güncellemeyi daha xda forumunda yayınlamadılar. Belki ufak bir iki değişiklik olur tabii yine siz bilirsiniz. Ben çözümünün hızlı geleceğini umduğum için bekliyorum çünkü iki güncelleme oldu sorunu halletmeye çalışıyorlar ve iyi bir destek alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca hoparlör kalitesi iyi değil gibi, belki Dolby yüklemedigim içindir çünkü uzun süredir greeshanda Dolby ile kullanıyordum. Daha bunda kurmadim kurduktan sonra bildiririm ama stok halde tatmin olmadigimi söylemem lazım
Hocam tabiki bir miui özellikle greeshan kadar iyi olma ihtimali yok.Biz greeshan a alıştığımız için düşük geliyor ses.Ama aosp tabanlı romlar da şu an için bana göre çalışan en stabil rom,kullanıcıların tercihine kalmış tabi yükleme kısmı.miui sevmeyenler tercih edebilir,veya değişiklik arayanlar.

cem_uar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
umi zero
Konular
1
daha geri dönüş olmadı ama arrow rom v9 içinde bu sorun vardı. şu cevabı yazmışlardı
v9 rom not screen mirroring. Google removed from pie..write open letter to google.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam tabiki bir miui özellikle greeshan kadar iyi olma ihtimali yok.Biz greeshan a alıştığımız için düşük geliyor ses.Ama aosp tabanlı romlar da şu an için bana göre çalışan en stabil rom,kullanıcıların tercihine kalmış tabi yükleme kısmı.miui sevmeyenler tercih edebilir,veya değişiklik arayanlar.

Kesinlikle haklısınız hocam. Greeshan hala tacını koruyor ama bu havoc roma gölge düşürmesin çünkü beklediğimden de akıcı olmuş MIUI arayüzünü ozleyecek olsam da şuanlik geri dönmeyi düşünmüyorum :)

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
daha geri dönüş olmadı ama arrow rom v9 içinde bu sorun vardı. şu cevabı yazmışlardı
v9 rom not screen mirroring. Google removed from pie..write open letter to google.
Sanırım sorunun kaynağı olarak Google'ı işaret etmişler ama bilmiyorum.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cem_uar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
umi zero
Konular
1
insanın hevesini kursağında bırakıyorlar.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
GDrive:
AFH:
Yeni sürüm gelmiş hayırlı olsun cümleten (2019.02.02)
Merak edenler icin eko problemi hala devam ediyor. Onun disinda rom stabildir. Herhangi bir problemi yok.

Eko icin yama var ama her kullanicida ise yaramamiş. Denemek isteyenler asagidaki linkten ulasabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt