Yardım Mi max 2 global&China rom

gremlin06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Sorular ve yardım bölümüne yazmıştım ama kimse cevap vermedi. mi max 2 bölümünden yardım istemeğe karar verdim.

Arkadaşlar Merhaba mi max 2 siparisi vererek aranıza katılmayı düşünüyorum.
Ama n11 den vermiş olduğum siparis için siteye soru sorduğumda asagidaki cevabı verdiler. Adamlar global olup olmadığını bilmiyorlar. Bende detaylı bir bilgiye sahip değilim.
Sizlerden ricam;
1. China rom ise globala dönüştürmek için çok ugrasirmiyim?
2. Global Roma dönüşür mu?
3. En kolayi siparisi iptal edip başka bir siteden mi siparis vereyim?
4. Garanti konusunda anladigim cepport root lu cihazlara sıkıntı yapmıyor. Aldığım cihaz güncel dijital garantili hangisini tavsiye edersiniz?

teşekkür ederim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gremlin06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Panik yok. Telefonda donanımsal bir sorun olmasın, yazılımsal sorunlar dert değil.
Hayırlı olsun dediğim gibi aynı yerden aldım sizinle.
Açıkçası cepport, delta güncel dijital hangisi olursa olsun. Donanımsal bir sorunda hepsi aynı tersligi yapar bence. Yazılımsal sorunlarda gerek burası gerek internet olsun, bir şekilde çözersiniz.
Tekrardan hayırlı olsun.
Umarım siyah almissinizdir. Siyah renk daha güzel.:)

Siyah telefonları seviyorum ama mi max 2 de sanki siyah renk metalik değil de plastik gibi duruyor geldi bana o yüzden gold aldım.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Siyah telefonları seviyorum ama mi max 2 de sanki siyah renk metalik değil de plastik gibi duruyor geldi bana o yüzden gold aldım.
Gold gayet güzel, zaten kılıfla kullanacaksınız, sadece ön taraf beyaz, onada alışıyor insan....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Bilo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi max2
Konular
5
İnanin 1 aydır telefonu internetten araştırıyorum ve büyük ekranlı telefonları seviyorum.

Kizima redmi 4x 32gb alinca tanismistim xiomai ile 3 ay once

benim g4 telefonumda cortlayinca arastirmaya basladim. Malum mi max 2 nin özellikleri geçerken çok iyi fiyat performansa bakınca.

işin açıkçası da fiyat çok makul geldi bana bu özelliklerine göre fazla para da vermek istemiyorum cep telefonuna o yüzden bir sıkıntı yok.

formu bayagadir takipdeyim ama yeni üye oldum.

@yılmaz46 ya teşekkür ederim. gerçekten telefona deyecegini düşünüyorum.

@diyarbakır a da çok teşekkür ederim. Benim kafamda ki sorularda onlardi ama fiyat hemen hemen aynı ama inanin cep telefonuna root atmayı bilmediğim için çok zor saniyorum. n11 de hangisi acaba sizin aldığınız yer? benim ki alisveris adresim ve garantisi güncel dijitalden

@bilo a ya da teşekkür ederim.
inanin ki @scorpi üstad yazana kadar fikirlerim sizin gibiydi. teli iade edip 1 hafta daha bekleyeyim.

ama @scorpi üstad ve sagolsun @cantara ustad gerek yok diyorsa onlara güveniyorum.

Gerçi açıkçası 1 hafta daha beklemek istemiyorum. ustadlar da gerek yok diyorlarsa gerek yoktur.

Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.

inşaallah yarına kargo elime ulaşınca global olur olmazsa yardımlarınızla root atmayı öğrenirim.
iyi geceler herkese...
Şimdi den hayırlı olsun çin rom la gelmesi biraz zor skorpi hocamızın dedigi gibi bilindik sitelerden alırsanız birde zaten global rom diye çoğunda açıklaması oluyor size tek tavsiyem tam öğrenmeden rom değiştirmeye kalkma kararlidan beta Roma geçiş yaptım sıkıntı yaşadım şifre konusunda.sagolsun buradaki üstadlar yardım etti hallettiler mıuı şifrenizi unutmayın yeter
[doublepost=1517231565,1517229610][/doublepost]
Gold gayet güzel, zaten kılıfla kullanacaksınız, sadece ön taraf beyaz, onada alışıyor insan....

Skorpi hocam mi max2 cihazında bütün uygulamaları otomatik başlat yaparsak pil tasarrufu mu sağlamış oluruz bende şuan sadece face,wat watsap, Messenger gibi 4 veya 5 uygulama otomatik başlatma olarak aktif bu konuda bilginize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

Oyla:

gremlin06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Telefonum geldi. Şuan telden yazıyorum.
Allaha şükür global sürüm geldi.
İlgi ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Şimdi forum sitesinde ilk yapılacaklar kısmını okumuştum oradan yapilacaklari bir okumaya baslayayim.

Oyla:

Bilo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi max2
Konular
5
Şimdi forum sitesinde ilk yapılacaklar kısmını okumuştum oradan yapilacaklari bir okumaya baslayayim.

Hayırlı olsun

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şimdi den hayırlı olsun çin rom la gelmesi biraz zor skorpi hocamızın dedigi gibi bilindik sitelerden alırsanız birde zaten global rom diye çoğunda açıklaması oluyor size tek tavsiyem tam öğrenmeden rom değiştirmeye kalkma kararlidan beta Roma geçiş yaptım sıkıntı yaşadım şifre konusunda.sagolsun buradaki üstadlar yardım etti hallettiler mıuı şifrenizi unutmayın yeter
[doublepost=1517231565,1517229610][/doublepost]
Skorpi hocam mi max2 cihazında bütün uygulamaları otomatik başlat yaparsak pil tasarrufu mu sağlamış oluruz bende şuan sadece face,wat watsap, Messenger gibi 4 veya 5 uygulama otomatik başlatma olarak aktif bu konuda bilginize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Bende de sadece 7 uygulama otomatik başlatta ayrıca sık kullanmadıklarda da mobil ve WiFi erişimi kapalı, bu ayarlar benim için yeterlidir

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın İnşallah

Oyla:

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Nerdeyse bu telefona bir hafta geç sahip olmanıza sebep olacaktim ama sağolsun işin ustaları olaya el atıp beni bu suçluluktan kurtardılar. Aramıza hoşgeldiniz

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Nerdeyse bu telefona bir hafta geç sahip olmanıza sebep olacaktim ama sağolsun işin ustaları olaya el atıp beni bu suçluluktan kurtardılar. Aramıza hoşgeldiniz
Siz miydiniz o

Oyla:
Üst Alt