Arkadaşlar herkese iyi forumlar
Xiaomi serisi kullanmadan önce Huawei cihazlar kullanırdım. Mate 8, mate 9 gibi büyük ekranlı cihazları seviyordum. Herkese büyük gelirdi ama bana ideal gelirdi.
Neyse daha sonra mi 8 e geçtim ilk başta biraz zor gelse de alışmak uzun sürmedi. Ama her zaman içimde bir mi max 2-3 kaldı. Belki mi max 3 de daha güçlü bir işlemci olsa düşünmeden alırdım. Neyse dedim en azından biraz birikim yapıp mi max 2 yi ikinci cihaz olarak alayım dedim. Zamana bıraktım.
Yaşadığım yer küçük yer burda xiaomi nin note 6 pro ile mi 8 se den başka cihazı olmaz, onlarda yurt dışı cihazları.
Bugün tesadüfen telefoncuya girdim. Tezgahta kocaman bir tablet boyutunda telefon. Mi max 2 ve 3 un defalarca videosunu izlemişimdir. İlk tanıyamadım garip garip bakıyorum. Bunu kim alır, kocaman vs diyorum. Öyle derken sonradan jeton düştü baktım mi max 2.
Adama sordum bu cihaz ne diye mi max 3 dedi. Hiç ses etmedim gülümsedim. Fiyatı dedim 1000 tl dedi. Max 3u 1000 tl ye kim verir. Neyse buralar önemsiz.
Elime aldım inceledim. İkinci cihaz olarak bataryası ve ekran boyutuna hayran olduğum max 2 meğer kocaman bir cihaz. Mi 8'e alıştığım için mi oldu neden oldu bilemedim ama mi max cihazlarını mutlaka görün öyle alın. Cebe sığacak gibi değildi