Rom Mi Max 2 BootleggersROM-PİE 4.3 Stable-(9.0)Unshishufied-Unofficial-25/09/2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Ona dikkat etmemisim hocam kusura bakmayın
Global stock dediğiniz kadar varmı hocam ya. Ben o kadar iyi olduğunu pek düşünmüyorum.
Birde romlari ne kadar süre kullanarak bu puanlamayi yaptınız.
Global stock roma okadar yabanci kaldikki

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Global stock roma okadar yabanci kaldikki
Cihazı ilk aldığımda kullandım bir daha da yüzünü göremedim valla:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cohci52 hocam yerimi bilmiyorum ama bu konuda sizden iyisi olmadığından dolayı yardımınızı istiyorum.
Biliyorsunuz ki yarın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı ( hepimizin kutlu olsun) ve kardeşim oyun oynayacaklar. Bende bu anı ölümsüzleştirmek için sizden Google kamera tavsiyesi istiyorum. İlk konunuzdakileri denedim. Onlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir gcam versiyonu varsa linki ile paylasirsaniz beni çok mutlu edersiniz.

Son düzenleme:

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Cihazı ilk aldığımda kullandım bir daha da yüzünü göremedim valla:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cohci52 hocam yerimi bilmiyorum ama bu konuda sizden iyisi olmadığından dolayı yardımınızı istiyorum.
Biliyorsunuz ki yarın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı ( hepimizin kutlu olsun) ve kardeşim oyun oynayacaklar. Bende bu anı ölümsüzleştirmek için sizden Google kamera tavsiyesi istiyorum. İlk konunuzdakileri denedim. Onlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir gcam versiyonu varsa linki ile paylasirsaniz beni çok mutlu edersiniz.
Estağfurullah teşekkür ederim hangi romdasınız şu an?
Bootleggers de iseniz onun kamerası güzel gcam6.1 versiyonu var onda,yok miui ise şu an bildiğim ve kullandığım linkteki gcam var.Malesef 6.1 android 7 uyumlu değil.O yüzden en uyumlu versiyonu bu.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Estağfurullah teşekkür ederim hangi romdasınız şu an?
Bootleggers de iseniz onun kamerası güzel gcam6.1 versiyonu var onda,yok miui ise şu an bildiğim ve kullandığım linkteki gcam var.Malesef 6.1 android 7 uyumlu değil.O yüzden en uyumlu versiyonu bu.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın.
Şuan MIUI kullanıyorum global stable hiç de iyi değilmiş vallahi.
Linkini paylaştığınız sürümü kullanıyorum ama video dan kameraya geçince kamera hatası diyip çıkıyor.

Tncy.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Beyler romu beğendim. Ama ufak tefek hataları var. Rom spotifyle entegre gibi mükemmel. Ne global romda ne de greeshanda spotify arkaplanda çalışıyodu ne de bildirim çubuğunda görünüyodu. Bu romda alarmınızı bile spotifydan seçebilirsiniz.
Bir de kullanmama rağmen sosyal medyaları deneyim dedim. Whatsapp sorunu devam ediyor. Ama instagram facebook çok entegre çalışıyor.
Pubg testi yaptım
HD grafikte 60 FPS oynadım bir kere bile teklemedi. Miui romlarda tekliyordu.
Isınma sorunu var o da normal. Pubg hem internet hem grafik hem de 100 oyuncu verisi yüklüyor.
Oyun ve eğlence için güzel rom.
Ders çalışanlar benim gibi insanlar için de en iyi romlarda biri. En azından simulasyon ve animasyonlar kendi kendine durdurulmuyor. Stabile yakın rom.
Ufak tefek sorunlar çözülürse mükemmel olucak.
.
Bu arada yönetici arkadaşlarım. Banlamayın. Tncy hesabımdan giriş yaptığımda beyaz ekrana takılıyorum. Site tekliyor yorum yazamıyorum konu yazamıyorum açılsa bile. Çerezleri kabul etmeme rağmen bildirimlere basamıyorum. Bu hesapta bir sıkıntı yok.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Beyler romu beğendim. Ama ufak tefek hataları var. Rom spotifyle entegre gibi mükemmel. Ne global romda ne de greeshanda spotify arkaplanda çalışıyodu ne de bildirim çubuğunda görünüyodu. Bu romda alarmınızı bile spotifydan seçebilirsiniz.
Bir de kullanmama rağmen sosyal medyaları deneyim dedim. Whatsapp sorunu devam ediyor. Ama instagram facebook çok entegre çalışıyor.
Pubg testi yaptım
HD grafikte 60 FPS oynadım bir kere bile teklemedi. Miui romlarda tekliyordu.
Isınma sorunu var o da normal. Pubg hem internet hem grafik hem de 100 oyuncu verisi yüklüyor.
Oyun ve eğlence için güzel rom.
Ders çalışanlar benim gibi insanlar için de en iyi romlarda biri. En azından simulasyon ve animasyonlar kendi kendine durdurulmuyor. Stabile yakın rom.
Ufak tefek sorunlar çözülürse mükemmel olucak.
.
Bu arada yönetici arkadaşlarım. Banlamayın. Tncy hesabımdan giriş yaptığımda beyaz ekrana takılıyorum. Site tekliyor yorum yazamıyorum konu yazamıyorum açılsa bile. Çerezleri kabul etmeme rağmen bildirimlere basamıyorum. Bu hesapta bir sıkıntı yok.
Hesabınızı tekrar kontrol edermisiniz. Tncy

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt