Yardım Mi Max 2 Bl kilit açamamak

yusuf_3835_yildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı 11 Global Kararlı
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar herkese iyi günler. Cihazımın daha önce hiç Bl kilidi açılmadı. Cihazın sürümünü yükseltmek istiyorum ve bl kilidini açıp rom atacağım. Fakat kilit açma esnasında böyle bir sorun ile karşılaşıyorum ve ne yaptıysam düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_2331.jpeg
    IMG_2331.jpeg
    1,8 MB · Görüntüleme: 31

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Arkadaşlar herkese iyi günler. Cihazımın daha önce hiç Bl kilidi açılmadı. Cihazın sürümünü yükseltmek istiyorum ve bl kilidini açıp rom atacağım. Fakat kilit açma esnasında böyle bir sorun ile karşılaşıyorum ve ne yaptıysam düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam sorun sizde değil Xiaomi artık eskisi gibi herhangi bir saatte başvuru yapıp 3 gün sonra boot kilidi açmaya izin vermiyor.
Dünya çapında günlük 1200 kişi başvuru yapabiliyor ve basvuru yapan numaranın en az 30 gün önce Xiaomi hesabi açmış ve mi comminity uzerinden bolgesini global yapmalıdır.bizim saatimize göre akşam 19:00'da oluyor bu saatte ilk 1200 kişi arasına girer ve üsteki şartları karşılarsanız başvuruyu alır.
Ancak 2023 ilk yarısında çıkan cihazlar için belki başka türlü bir yöntem belki vardır ancak benim kullandığım cihaz sadece böyle açılıyor

Oyla:
Üst Alt