Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Arkadaşlar.merhaba cihazin kilidini açmak istiyorum fakat geliştirici seçeneklerinde kilit açma durumunda hesap ve cihaz ekleye bı turlu bağlanıyorum bunu nasıl cozebilirim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Global Beta sürümünü internetten indir dahili hafızaya at. Güncelleme kısmından dahiliye attığın Beta sürümü seç. Betaya geçmeden o kısımı yapamıyorsun globalde

Yagiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Güncelleme.kismindan direk indirdiğim yerden yükle diyeceğim değil mi

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Güncelleme.kismindan direk indirdiğim yerden yükle diyeceğim değil mi

Evet Güncelleme yolu falan olması lazım oralarda. üç nokta ya tıklayınca bir menü açılıyor. Dosya yolu göster şeklinde.

Yagiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Hocam.onu buldum da birturlu dosyayı bulamadım linkini atabilirsen sevinirim

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Eveeeet. 5 aylık rootsuz ve bl kilitli olarak yaşanan mi max 2 macerasının sonuna 72 saatlik bekleme süresine geçerek gelmiş bulunuyorum. :) Canım sıkıldığından 'hadi bl açayım, root yapayım, coşayım, epic rom kurayım' diyerek unlock sayfasına girdim. Direkt olarak download sayfasına yönlendirdi. Miflash Unlock dosyasını indirdim, sürücülerle uğraşmak yerine pdanet kurdum ve gerekli izinleri verdim. Unlock dediğimde cihazı hesaba ekle diyerek hata verdi ben de telefonu açarak sorunsuz olarak ekledim. Tekrar fastboot moduna aldım, unlock dedim, ilerledi ilerledi ve '72 saat sonra tekrar deneyiniz diyerek uyarı verdi. Sanırım doğru yoldayım:) Bu arada güncel stabil global rom kullanıyorum herhangi bir çin romuna geçmedim. Bl açma yetkisi için hangi ara başvurdum hatırlamıyorum ve herhangi bir mesaj gelmedi. Sadece aklıma tekrar esti ve böyle bir süreç yaşadım. Sanırım 72 saat sonra yetki almış olacağım ve miflash ile unlock yaptıktan sonra rom root işlerine döneceğim. Yani umarım :) İlerledikçe buradan yazarım inşallah. Bu arada emeği geçen herkesten ve bilhassa @skorpi hocamdan Allah razı olsun bu konudan destek alarak işlemlerimi hallediyorum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Eveeeet. 5 aylık rootsuz ve bl kilitli olarak yaşanan mi max 2 macerasının sonuna 72 saatlik bekleme süresine geçerek gelmiş bulunuyorum. :) Canım sıkıldığından 'hadi bl açayım, root yapayım, coşayım, epic rom kurayım' diyerek unlock sayfasına girdim. Direkt olarak download sayfasına yönlendirdi. Miflash Unlock dosyasını indirdim, sürücülerle uğraşmak yerine pdanet kurdum ve gerekli izinleri verdim. Unlock dediğimde cihazı hesaba ekle diyerek hata verdi ben de telefonu açarak sorunsuz olarak ekledim. Tekrar fastboot moduna aldım, unlock dedim, ilerledi ilerledi ve '72 saat sonra tekrar deneyiniz diyerek uyarı verdi. Sanırım doğru yoldayım:) Bu arada güncel stabil global rom kullanıyorum herhangi bir çin romuna geçmedim. Bl açma yetkisi için hangi ara başvurdum hatırlamıyorum ve herhangi bir mesaj gelmedi. Sadece aklıma tekrar esti ve böyle bir süreç yaşadım. Sanırım 72 saat sonra yetki almış olacağım ve miflash ile unlock yaptıktan sonra rom root işlerine döneceğim. Yani umarım :) İlerledikçe buradan yazarım inşallah. Bu arada emeği geçen herkesten ve bilhassa @skorpi hocamdan Allah razı olsun bu konudan destek alarak işlemlerimi hallediyorum.
Allah cümlemizden razı olsun İnşallah...Kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız olursa, buradayız....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Allah cümlemizden razı olsun İnşallah...Kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız olursa, buradayız....

Allah razı olsun hocam. 72 saat geçtikten sonra açacağım kilidi, bir durum olursa mutlaka sorarım. İyi çalışmalar dilerim.

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
SuperSu 2.82 dosyasının indirdiği yedeği duran var mı hala? İndirme linki kullanım dışı hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SuperSu 2.82 dosyasının indirdiği yedeği duran var mı hala? İndirme linki kullanım dışı hocam.

İsteyemeyerek flood yapıyorum kusura bakmayın. Mesajlarımı birleştirirseniz çok memnun olurum. Geliştiricinin androidfilehost hesabındaki modifiye edilmemiş orijinal haliyle supersu 2.82 flaşlanabilir dosyasını buldum linki ekliyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar buradan alabilir veya ana konuya eklenebilir ek olarak. Teşekkür ediyorum.

SuperSU 2.82 Flashable File

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Skorpi hocam twrp ile yedek alacağım zaman hangi tikleri işaretlemeliyim? Efs yedeğini ayrı olarak alacağım imeinin uçması ihtimaline karşı ancak sistemin kendisini temiz olarak yedek almak istiyorum boot kilidi açıldığında. Temiz sistem yedeğini almak için hangi tikleri işaretlemeliyim her ihtimale karşı?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Skorpi hocam twrp ile yedek alacağım zaman hangi tikleri işaretlemeliyim? Efs yedeğini ayrı olarak alacağım imeinin uçması ihtimaline karşı ancak sistemin kendisini temiz olarak yedek almak istiyorum boot kilidi açıldığında. Temiz sistem yedeğini almak için hangi tikleri işaretlemeliyim her ihtimale karşı?
Bunlar yeterlidir..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt