Yardım MI Max 2 AnTuTu Benchmark

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Öncelikle selamın aleyküm cihazım mi max 2 128 gb mevut romum global beta rom 8.1.11
antutu testinde 57.000 puan veriyor internetten bikaç video izledim cihazıma ait testler millette 64 bini görüyor arkadaşlar neden bende böyle cihazım garantiye gitmedi 4 ay önce aldım kararlı roma geçsem faydası olurmu rules of survival oynuyorum oyunda kasıyor adam vuramıyorum kararlı sürümde faydası olur mu lütfen cevap teşekkürler :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Öncelikle selamın aleyküm cihazım mi max 2 128 gb mevut romum global beta rom 8.1.11
antutu testinde 57.000 puan veriyor internetten bikaç video izledim cihazıma ait testler millette 64 bini görüyor arkadaşlar neden bende böyle cihazım garantiye gitmedi 4 ay önce aldım kararlı roma geçsem faydası olurmu rules of survival oynuyorum oyunda kasıyor adam vuramıyorum kararlı sürümde faydası olur mu lütfen cevap teşekkürler :)
İzlediğiniz testlerin altına yorum yazıp, hangi romlarda olduklarını niye sormadınız? Ayrıca sizdeki kasmaların antu değerlerinin düşük çıkmasından mı kaynaklı?Global beta, kararlıdan çoğu zaman daha iyidir ayrıca..Aynı oyunu oynayanlar size yardımcı olacaklardır İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam adam testtten önce android sürümünü ve romunu gösteriyor sizinle aynı cihazımız var sürümünü tam bilemiycem ama en son çıkan miui 9 kararlı sürümü kullanıyor :) androidi de 7.1.1
[doublepost=1516226514,1516224495][/doublepost]acaba kararlı sürüm kullanıp mi max 2 ye benchmark testi yapabilecek arkadaşımız var mı bir ekran görüntüsü alsak skorpi hocam
7000 puan gerçekten ciddi bi puan lütfen yardımcı olur musunuz

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam antutu dert edilecek bişey değil.teldeki bütün verileri temizle şarjını fulle sonra pencereyi açıp önüne koy teli öyle aç antutuyu.bu soğuk havalarda 80 bini bulur :)

Oyla:

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her telefon incelemesinde video çeken antutu testi yapınca kafam antutu oldu :) insanın içine bir öküz oturuyor böyle aynı cihazı kullanıpta farklı sonuçlar alınca :)
[doublepost=1516227422,1516227244][/doublepost]Sanırım kararlıya dönmeye karar verdim mi flash ile fastboot rom yüklüycem alttaki 3 seçenekten hangisini seçmemiz gerekiyor cihazın imeisini falan silmek istemiyorum ama imei hariç her şey gitsin ilk günkü haline dönsün bootloader kilidini açtım farklı romlar yüklemek için onuda nasıl kapatacağım hakkında bilgi verebilecek olan arkadaşım varsa çok sevinirim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Flash all seçeneği olması lazım.onu işaretlicen.hocam bl kilidinin açılıp kapanması bi cümlelik olay değil.forumfa bütün sorularına bütün cevaplar var.arama bölümüne bootloader kilidi açma yada kapatma tarzı bişeyler yazarsan bulursun sanırım

Oyla:
Üst Alt