Yardım Mi Mağazalarında Ekran koruyucu uygulaması?

R4MO

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rahmi
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi Note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selam telefonumu degistireli 2 hafta oldu geçiştirmelik bi ekran koruyucusu taktim ancak yanlardan kalkti (kavisten dolayı) Mi Mağazalarında ekran koruyucusu takımı oldugu söylenmişti durum nasıl işliyor, ücretlendirmesi nasildir? Huawei de biraz abartiliymis sanirsam bunun yapimi 100 küsürün üstü sanirsam. Mi mağazalarında da böyle mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

kenway

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samim
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Marmarapark'taki Mi Store'a Mi9T'nin Nano ekran koruyucusunu sormuştum, sadece nano var zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 30TL dediler.

Oyla:

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Arkadaşlar selam telefonumu degistireli 2 hafta oldu geçiştirmelik bi ekran koruyucusu taktim ancak yanlardan kalkti (kavisten dolayı) Mi Mağazalarında ekran koruyucusu takımı oldugu söylenmişti durum nasıl işliyor, ücretlendirmesi nasildir? Huawei de biraz abartiliymis sanirsam bunun yapimi 100 küsürün üstü sanirsam. Mi mağazalarında da böyle mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
İstanbul kartal Piazza da arkadaşıma senin cihazdan aldık satan elemanda aynı cihazdan kullanıyordu aşağı katta bir kılıfçıda yaptırdığını söyledi koruyucuyu orada yaptırdık Piazza mi store da böyle bir uygulamaya yok diğerlerinde olduğunu da sanmıyorum fiyat olarak da çok pahalı birşey zaten sağlam da değil başka bir çözüm yolu ne olabilir bilmiyorum ekran kavisli olması sıkıntı

Oyla:
Üst Alt