Yardım Mi Logosundan Sonra Reset Atma

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Bir tanıdığın cihazı. Çin Romu ile bana verdi. Cihazı açar açmaz 2 kere güncelleme yaptı. 2. Güncellemeden sonra yeniden başlarken Mi logosundan sonra ekran kararıyor ve tekrar Mi Logosuna geliyor bu sonsuz döngü sürekli tekrar ediyor. Cihazın BL kilidi açık. Güncelleme yapmadan önce developer options kısmından Usb Ayıklama Modu'nu açmıştım. Fastboot moduna alınabiliyor cihaz. TWRP yüklemeye çalıştım yüklendi diyor ama aynı döngü devam ediyor. MiFlash ile Global Rom atmaya çalıştım Success yazısını almama rağmen yine devam etti aynı durum. Kurmaya çalıştığım pc'nin işletim sistemi Windows 10 64 Bit.

Yardımcı olabilecek olan var mı ?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Bir tanıdığın cihazı. Çin Romu ile bana verdi. Cihazı açar açmaz 2 kere güncelleme yaptı. 2. Güncellemeden sonra yeniden başlarken Mi logosundan sonra ekran kararıyor ve tekrar Mi Logosuna geliyor bu sonsuz döngü sürekli tekrar ediyor. Cihazın BL kilidi açık. Güncelleme yapmadan önce developer options kısmından Usb Ayıklama Modu'nu açmıştım. Fastboot moduna alınabiliyor cihaz. TWRP yüklemeye çalıştım yüklendi diyor ama aynı döngü devam ediyor. MiFlash ile Global Rom atmaya çalıştım Success yazısını almama rağmen yine devam etti aynı durum. Kurmaya çalıştığım pc'nin işletim sistemi Windows 10 64 Bit.

merhaba,
Rehber - Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0 Otomatik Yükleme Aracı

Buradan twrp yi yükleyin talimatlara göre. Sonrasında twrp içerisinden format data yapın ve twrp yi yeniden başlatın. Bağla seçeneğinden mtp ektinleştir deyip bilgisayara bağlayın ve recovery romu telefona atıp yükleyin.

Son düzenleme:
Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Hocam ordaki talimatlara göre TWRP aracını yükledim zaten. Yüklendi dedi ama açmıyor TWRP menüsünü. Yine aynı döngüye giriyor.

Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Var mıdır başka önerisi olan ? Çözemedim hala.

Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Üste çıkarıyorum ama hala çözemedim. Herhangi bir fikri olan var mı ?

Oyla:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Üste çıkarıyorum ama hala çözemedim. Herhangi bir fikri olan var mı ?

Hocam karamsar olmak istemem ama ilk aklıma gelen cihazın bir şekilde anakart sorunu yaşadığı diğer bir durum ise bir şekilde brick olduğu yönünde benim bu şekilde gördüğüm telefonların genelde anakartlarında sorun olduğu için sürekli açılış döngüsüne giriyor ayrıca yaşadığınız durum cidden garip başarılı şekilde fastboot rom yüklendiği söylediği halde açılmayan telefon bu durumdan dolayı teorilerim bunlar. Umarım bunların hiç biri değildir ve bir çözümü vardır bu durumun

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Son düzenleme:
Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Sorun sanırım android 9 ile ilgili. Android 9 yüklemediğim sürece sıkıntı olmuyor. Şu an global rom yüklü, güncelleme geldi ama yapmıyorum. Bu halde twrp yüklemeye çalıştım yine aynı döngüye girdi. Magisk olayını hiç bilmiyorum ama onu da deneyeyim

Oyla:

1crazy57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
mi 8
Konular
9
cihazı fastboot moduna alıp full format data denediniz mi ?

Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
O nasıl oluyor hocam?

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Arb kontrol edin Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
anti 1/2/3 ise aşağıdaki sürümü Miflash ile kurun ;

yükleme yaparken Clean All ile yükleme yapın..

Oyla:
Üst Alt