Recovery Mi logosunda kaldı!

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
attcaksaw Reiwa hocalarım size daha iyi yardımcı olucaklardır hocam geçmiş olsun simdiden..
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim :D Cihazımı miroom kurarak etkileştirip arkasından eu stable v11-10 kurdum. Şuan Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler tekrardan :)

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim :D Cihazımı miroom kurarak etkileştirip arkasından eu stable v11-10 kurdum. Şuan Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler tekrardan :)
İyi günlerde kullanın. :)

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba öncelikle bu konuyu okumanızı tavsiye ederim

Rom kar dosyalar kurulum hepsi var.
Ancak stabil rom önere bilirim ve çok bilgili değil iseniz stabil eu rom kurunuz şu an güncel MIUI 11 romu mevcut

Mi 8 de de şu günlerde beta romlarda sorunlar mevcut.

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
Merhaba öncelikle bu konuyu okumanızı tavsiye ederim

Rom kar dosyalar kurulum hepsi var.
Ancak stabil rom önere bilirim ve çok bilgili değil iseniz stabil eu rom kurunuz şu an güncel MIUI 11 romu mevcut

Mi 8 de de şu günlerde beta romlarda sorunlar mevcut.

Gerçekten baya bi sorun var. Sanırım android 9'a geri geçicem. Telefonla görüşürken sensör çalışmıyor oraya buraya giriyor. Google play sürekli güncelleme yapıyor.Şarj deseniz baya fazla gidiyor. Zaten portde yeşil çekiyor orjinal kamerada. Ne zaman düzeltecekler acaba mm~~

AlpArslanKilicarslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AlpArslan
Cihazım
Redmi note8
Konular
0
Gerçekten baya bi sorun var. Sanırım android 9'a geri geçicem. Telefonla görüşürken sensör çalışmıyor oraya buraya giriyor. Google play sürekli güncelleme yapıyor.Şarj deseniz baya fazla gidiyor. Zaten portde yeşil çekiyor orjinal kamerada. Ne zaman düzeltecekler acaba mm~~

Hocam bende gorusme yaparken surekli tel bir yerlere giriyor arama sesini kapatiyor. Sarj cok cabuk bitiyor ne yapmaliyim? Nasil cozdunuz siz sorunu?

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
Hocam bende gorusme yaparken surekli tel bir yerlere giriyor arama sesini kapatiyor. Sarj cok cabuk bitiyor ne yapmaliyim? Nasil cozdunuz siz sorunu?
MErhaba :) Sorunun çözümü güncelleme ile düzelir sanırım. Android 9'a geçmek çözüm olabilir fakat geçmemek istiyorsanız telefonun ekranını kitleyebilirsiniz görüşme yaparken.

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
mi 9 se de eski cihazım olan mi Mix'te EU Rom u severek kullandım, kullanıyorum.

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
mi 9 se de eski cihazım olan mi Mix'te EU Rom u severek kullandım, kullanıyorum.

Bende miroom'un şarj performansını eu ya göre daha verimli buldum hocam.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

Düzelmeyecek aslında =) çünkü bu sorunlar modem dosyası yüklenince oluyor normalde bu sorunlar yok malesef bu sebeple beta kullanımı gittikçe azalacaktır.

Bunun dışında beta zaten sorunlu olur yani kusursuz kullanımı olmaz ,

Üst Alt