- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8SE
- Konular
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim
İyi günlerde kullanın.Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederimCihazımı miroom kurarak etkileştirip arkasından eu stable v11-10 kurdum. Şuan Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler tekrardan
![]()
Merhaba öncelikle bu konuyu okumanızı tavsiye ederim
Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)
Ankette Oy Kullanmayı Unutmayınız ! ----------------------------------- Merhaba , Teknik inceleme için Tıklayınız , 06.02.2019 itibari ile android 9.0 desteği gelmiştir. 24.10.2019 itibari ile Andorid 10 desteği gelmiştir. 26.09.2019 itibari ile beta.da miui 11 desteği gelmiştir...forum.miuiturkiye.net
Rom kar dosyalar kurulum hepsi var.
Ancak stabil rom önere bilirim ve çok bilgili değil iseniz stabil eu rom kurunuz şu an güncel MIUI 11 romu mevcut
Mi 8 de de şu günlerde beta romlarda sorunlar mevcut.
Gerçekten baya bi sorun var. Sanırım android 9'a geri geçicem. Telefonla görüşürken sensör çalışmıyor oraya buraya giriyor. Google play sürekli güncelleme yapıyor.Şarj deseniz baya fazla gidiyor. Zaten portde yeşil çekiyor orjinal kamerada. Ne zaman düzeltecekler acaba![]()
MErhabaHocam bende gorusme yaparken surekli tel bir yerlere giriyor arama sesini kapatiyor. Sarj cok cabuk bitiyor ne yapmaliyim? Nasil cozdunuz siz sorunu?
mi 9 se de eski cihazım olan mi Mix'te EU Rom u severek kullandım, kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gerçekten baya bi sorun var. Sanırım android 9'a geri geçicem. Telefonla görüşürken sensör çalışmıyor oraya buraya giriyor. Google play sürekli güncelleme yapıyor.Şarj deseniz baya fazla gidiyor. Zaten portde yeşil çekiyor orjinal kamerada. Ne zaman düzeltecekler acaba![]()