Yardım Mi Led Smart Bulb Bağlantı Sorunu

EfePat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
İphone 7
Konular
1
2 adet Mi Led Smart Bulb ürünüme ne Yeelight ne de Mi Home uygulaması üzerinden bağlantı kuramıyorum.Uygulama ürünleri görüyor fakat son aşama olan ürün ve modem arasında bağlantı kısmında connected timed out şeklinde uyarı veriyor ve bağlantıyı çözemiyor.2 gündür uğraşıyorum çözemedim. Modem üzerinden 5Ghz i kapadım 2.Ghz ile denedim olmadı.5 Ghz ile denedim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum

Kostak2004

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Mi6
Konular
0
2 adet Mi Led Smart Bulb ürünüme ne Yeelight ne de Mi Home uygulaması üzerinden bağlantı kuramıyorum.Uygulama ürünleri görüyor fakat son aşama olan ürün ve modem arasında bağlantı kısmında connected timed out şeklinde uyarı veriyor ve bağlantıyı çözemiyor.2 gündür uğraşıyorum çözemedim. Modem üzerinden 5Ghz i kapadım 2.Ghz ile denedim olmadı.5 Ghz ile denedim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum
Ben urunu sifir aldim daha kullanamadan bu sorunla karsilastim ee napcaz simdi ampul kaldi elimde. Ole bakip bakip sinirleniyorum

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.321
Ben urunu sifir aldim daha kullanamadan bu sorunla karsilastim ee napcaz simdi ampul kaldi elimde. Ole bakip bakip sinirleniyorum
lambayı sanırım arka arkaya 3 ya da 5 kez açıp kapattığımızda lamba resetleniyor daha sonra bağlanmayı deneyin. Ayrıca mi home uygulaması üzerinden bölgeniz çin olarak seçmeniz faydalı olacaktır

Kostak2004

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Mi6
Konular
0
lambayı sanırım arka arkaya 3 ya da 5 kez açıp kapattığımızda lamba resetleniyor daha sonra bağlanmayı deneyin. Ayrıca mi home uygulaması üzerinden bölgeniz çin olarak seçmeniz faydalı olacaktır
Evet arkadaslsr ben yaptim basardim once lambayi baska modemle baglayin ana kadar farkli modem deneyin ben arkadasla denedim. Sonra onun modemine girip ip den 192.168.1.1 den onun ayarlarina gore benimkini degistirdim bayagi bir ayar degistirdim hangisi noota atis soyleyemem ama oldu modem arayuzu ile alakaliymis yani lambalar sikintili degil

Üst Alt