Tema Mi Lanting Pro değişken (Variable) yazı tipi (V2.1)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aosp rom kullanıyorum, system font klasörü içinde bulunan herşeyi silip bunu mu atmalıyım, yoksa silmeden atsam oluyor mu?

mesocoban

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Aosp rom kullanıyorum, system font klasörü içinde bulunan herşeyi silip bunu mu atmalıyım, yoksa silmeden atsam oluyor mu?
silmeyin hocam orda başka programların da kullandığı farklı çeşitte fontlar var başka romlarda çalışması için rom hangi fontu kullanıyorsa o adı vermeniz gerekir yoksa yine çalışmaz font klasörünü silerseniz tel açılmaz

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
silmeyin hocam orda başka programların da kullandığı farklı çeşitte fontlar var başka romlarda çalışması için rom hangi fontu kullanıyorsa o adı vermeniz gerekir yoksa yine çalışmaz font klasörünü silerseniz tel açılmaz
Bunun magisk dosyası var mı?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Eski haline nasıl getirebilirim ?

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
mesocoban hocam elinize sağlık çok güzel olmuş bir tek Yeni TL simgesi soluk gri kalmış onuda fontun kendine göre uyarlayabilirmisiniz
orjinal halinde aynı font tu değişiklikden sonra hem incelmiş hemde belli belirsiz görünüyor.

Hocam mesajımı okudunuzmu bilmiyorum cevap yazmadınız
Bende bu fontu beğeniyorum ama tr karakter yüzünden kullanamıyordum eğer düzeltebilirseniz bende sayenizde kullanmak istiyorum

mesocoban

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Hocam mesajımı okudunuzmu bilmiyorum cevap yazmadınız
Bende bu fontu beğeniyorum ama tr karakter yüzünden kullanamıyordum eğer düzeltebilirseniz bende sayenizde kullanmak istiyorum

Tr karaktrlerde bir problem yok hepsi çalışıyor ama tr dilinde içinde bulunduğu Latin A ve B karakter gurubu içinde baya harf ve simge var bunların yüzde 98 i hazır ama toplamda 10 karakter hala hazır değil bunların sadece bir tanesj Türkçe ile ilgili oda türk lirası simgesi oda yaplilacak ama biraz uğraştırıcı normal font gibi değil değişken font yapımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan kullanıma engel bir sorunu yok ve kalınlık incelik tr karakterlerde çalışıyor

Simay10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Simay
Cihazım
Telefon
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, yaptığım çalışmalar sonucu orjinal miui yazı fontu dosyasını derleyip türkçe karekterler eklenerek tamamlamış bulunmaktayım gereksiz çin karakterler çıkartılmıştır. ondan dosya boyutu baya küçülmüştür. Sorun varsa geri bildirimde bulunabilirsiniz.

+ Fontu yüklemek için costum rom ve root gerekir. İndirdiğiniz dosyayı system/font klasörüne atmanız yeterli gelen uyarıya evet deyin ve cihazı yeniden başlatın.

+ Ek olarak Varsayılan yazı tipi Robotodan Mi lanting Pro ya cevirmek için dosyada bulunan en_US_fonts_small_0.png dosyasını
system\media\theme\.data\preview\default yolunu izleyerek kopyalamanız yeterlidir.

Güncelleme:1.41 sürümüne güncellendi yeni karakterler eklendi...

LİNK:

Eski haline getirmek için ekteki zip dosyasını ayıklayıp içindeki dosyayı aynı şekilde kopyalamak yeterli
Ya bwn nasıl yapıldığını bilmiyorum

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34