- Adım
- Mesut
- Cihazım
- mi mix 3
- Konular
- 8
Merhaba arkadaşlar, yaptığım çalışmalar sonucu orjinal miui yazı fontu dosyasını derleyip türkçe karekterler eklenerek tamamlamış bulunmaktayım gereksiz çin karakterler çıkartılmıştır. ondan dosya boyutu baya küçülmüştür. Sorun varsa geri bildirimde bulunabilirsiniz.
+ Fontu yüklemek için costum rom ve root gerekir. İndirdiğiniz dosyayı system/font klasörüne atmanız yeterli gelen uyarıya evet deyin ve cihazı yeniden başlatın.
+ Ek olarak Varsayılan yazı tipi Robotodan Mi lanting Pro ya cevirmek için dosyada bulunan en_US_fonts_small_0.png dosyasını
system\media\theme\.data\preview\default yolunu izleyerek kopyalamanız yeterlidir..
Güncelleme V 2.1:
+ Düzenlemeler
+ Latin kullanıma uygun halde düzenlendi.
LİNK:
Eski haline getirmek için ekteki zip dosyasını ayıklayıp içindeki dosyayı aynı şekilde kopyalamak yeterli
+ Fontu yüklemek için costum rom ve root gerekir. İndirdiğiniz dosyayı system/font klasörüne atmanız yeterli gelen uyarıya evet deyin ve cihazı yeniden başlatın.
+ Ek olarak Varsayılan yazı tipi Robotodan Mi lanting Pro ya cevirmek için dosyada bulunan en_US_fonts_small_0.png dosyasını
system\media\theme\.data\preview\default yolunu izleyerek kopyalamanız yeterlidir..
Güncelleme V 2.1:
+ Düzenlemeler
+ Latin kullanıma uygun halde düzenlendi.
LİNK:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eski haline getirmek için ekteki zip dosyasını ayıklayıp içindeki dosyayı aynı şekilde kopyalamak yeterli
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2020-08-24-23-13-08-188_com.android.settings.jpg141,1 KB · Görüntüleme: 320
-
Screenshot_2020-08-24-23-13-10-978_com.android.settings.jpg149,8 KB · Görüntüleme: 299
-
Screenshot_2020-08-24-23-13-28-115_com.android.thememanager.jpg81,3 KB · Görüntüleme: 292
-
MiLanProVF.zip1,5 MB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme: