Sohbet Mi Kumanda TV Servis Sağlıyıcısı Yardım

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Mi kumandada olmayan çoğu markalar var. Apk olarak kurabilirsiniz. Konudan yada apkmirror dan. Belki kendi markanizi bulabilirsiniz. Bulamazsanız da silerseniz. Denemek bedava ;)
Haklısınız da her yere güvenmiyorum ben takintiliyim x APK yukledikten sonra o uygulama aklıma girip şüphe uyandirirsa direk hard reset atarım wasntme~~

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Tercih sizin, siz bilirsiniz
Redmi 8 de birde gökyüzü efekti yok miu 11 de neden redmilerde bazı cihazlarda var bazılarında yok ya saçma sapan iş yapıyorlar bunda önceki redmi not 8 cihazımdada yoktu miu 11'de fotoğraftaki uydunun markası bile değişik :) babam nasıl bu cihazı bulmuş anlamış değilim googlede bile bulunmuyor satılmıyor bundan kaynaklı olabilir mi acaba

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Redmi 8 de birde gökyüzü efekti yok miu 11 de neden redmilerde bazı cihazlarda var bazılarında yok ya saçma sapan iş yapıyorlar bunda önceki redmi not 8 cihazımdada yoktu miu 11'de fotoğraftaki uydunun markası bile değişik :) babam nasıl bu cihazı bulmuş anlamış değilim googlede bile bulunmuyor satılmıyor bundan kaynaklı olabilir mi acaba
Custom rom mu kullanıyorsunuz global rom mu

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Custom rom mu kullanıyorsunuz global rom mu
Global daha bugün geldi hepsiburadadan miu 11 güncellemeside bugün geldi güncelledim sonra hard reset attim daha sonrasinda fotoğraf çekip filtrelere girdiğimde gökyüzü efekti ile ilgili eklenti vs yok

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Global daha bugün geldi hepsiburadadan miu 11 güncellemeside bugün geldi güncelledim sonra hard reset attim daha sonrasinda fotoğraf çekip filtrelere girdiğimde gökyüzü efekti ile ilgili eklenti vs yok
Bazı özelliklerin global surume gelmesi uzun sürebiliyor

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bazı özelliklerin global surume gelmesi uzun sürebiliyor
Çok saçma sapan güncelleme yapıyorlar zaten milyon tane telefon çıkardılar nasıl bu işin içinden çıkacaklarını bekliyorum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
İşin içinden çıkamayacaklar gibime geliyor. Çin beta sürümleri üzerinden yapılan custom beta romlar olmasa kimse bu cihazları global rom ile kullanmak hatta satın almak istemez

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
İşin içinden çıkamayacaklar gibime geliyor. Çin beta sürümleri üzerinden yapılan custom beta romlar olmasa kimse bu cihazları global rom ile kullanmak hatta satın almak istemez
Garantili cihazda zorla global kullandırmak istiyorlar saçmalığın daniskasi zaten bu telefonda yetkisiz birşey yok sadece yapılan rom buda Windows 7'den 10 geçmek gibi ama ne yazikki buna bile engel oluyorlar sonrasında yaptığı güncelleme ile yarisi peşin yarışı bir ay sonra hesabi güncelleme veriyorlar madem güncelleme veriyorsun adam akıllı bu güncelleme yap öyle ver eminim herkez bekler ama saçma sapan bir güncelleme yapıp siz bununla idare edin devamı gelecek kafası biraz zor günler bekleyecek gibime geliyor Xiaomi yi

Üst Alt