- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Hocam uygulamayı G2'ye yükledim. Açtığımda önce lisans sözleşmesi geldi onu onayladım. Ardından "Aranıyor" yazıp bir süre sonra duruyor. Acaba ağa bağlı cihazlar mı arıyor yoksa G2'nin kızılötesi aygıtını mı bulamıyor anlamadım.cantara' Alıntı:chatin_62' Alıntı:TosunPASA' Alıntı:bu program da çok makbule geçmiş
ama insanlarımıza bu programların IRDA tv lerde işe yaramıyacağını anlatmak baya zor
android tlf u olan bu tv kumanda yazılımlarını yükleyip sonra da yorumlarda çok gereksiz ve kaba şekilde yorum yaparak hem kendilerini hemde bizleri küçük düşürüyor
rica etsem konu sahibi arkadaşdan bu tür yazılımların çalışabilmesi için gerekli şartları da eklemeniz mümkün mü ?
Nasıl yani? Bu uygulama telefonlarımızda bulunan (MI4, LGG2 v.b) Kızılötesi yani IRDA özelliği için çıkarılmış ve kızılötesi uzaktan kumandaya sahip olan cihazları kontrol etmiyor mu? Resimler v.s. bunu gösteriyor ama?
Zaten LG G2'lerde kendi kumanda uygulaması olduğu için onu kullanıyordum ama bu uygulamaya bir bakayım. Bildiğim kadarıyla bu uygulama da IRDA özelliği ile cihazlara kumanda ediyor.
Evet hocam telefondaki kızılötesi vericisini kullanarak televizyon kumandası olarak kullanılıyor.
[attachment=714][attachment=715]