Yardım Mi kullanan herhangi biri cevap verebilir

Muhocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhittin
Cihazım
Xıomi plus 5
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.6.0.0 Stable
Telefon Modeli
Plus 5
Bootloader Kilidi
Açık
Selamün aleyküm beyler, benim cihazın romu 9 ve bu rom stabil ondan mütevellit Türkçe kullanamıyorum cihazı, ayrıca cihazın mi accountunu bilmediğimden dolayı bypass yapmıştım. Şu an sürekli olarak rom güncellemesi uyarsıı veriyor cihaz. Tam başlattım indirmeye ama mi akont aklıma gelince geri iptal ettim,sorum şu; eğer bu güncellemeyi yaparsam mi account sorar mı geri açılırken?? faks basmayak durduğumuz yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar lafı uzattığını bakmayın soru şu kadar : rom günvelleyince mi account sorar mı , daha önce hepiniz rom güncellemişsinizdiır

Son düzenleme:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Selamün aleyküm beyler, benim cihazın romu 9 ve bu rom stabil ondan mütevellit Türkçe kullanamıyorum cihazı, ayrıca cihazın mi accountunu bilmediğimden dolayı bypass yapmıştım. Şu an sürekli olarak rom güncellemesi uyarsıı veriyor cihaz. Tam başlattım indirmeye ama mi akont aklıma gelince geri iptal ettim,sorum şu; eğer bu güncellemeyi yaparsam mi account sorar mı geri açılırken?? faks basmayak durduğumuz yerde

Arkadaşlar lafı uzattığını bakmayın soru şu kadar : rom günvelleyince mi account sorar mı , daha önce hepiniz rom güncellemişsinizdiır
Mevcut rom üzerine kuracağı için sormaz.
Ancak, her hangi bir şekilde yapacağın işlemlerin zorlamasıyla sıfır kurulum tercihi yaparsanız işte o zaman sorar.

Sonuç olarak Mi Account konusu başınızın üzerinde sürekli sallanacaktır ve korkulu rüyanız olmaya devam edecektir.
Bu konuyu aşmanız gerekir.

Oyla:

Muhocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhittin
Cihazım
Xıomi plus 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mevcut rom üzerine kuracağı için sormaz.
Ancak, her hangi bir şekilde yapacağın işlemlerin zorlamasıyla sıfır kurulum tercihi yaparsanız işte o zaman sorar.

Sonuç olarak Mi Account konusu başınızın üzerinde sürekli sallanacaktır ve korkulu rüyanız olmaya devam edecektir.
Bu konuyu aşmanız gerekir.
Teşekkürler hocam Allah razı olsun. Yani rom güncellemesi miyim sizce geri açılırken sormaya ağından emin
misiniz

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6

Ve aleykümselam

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Teşekkürler hocam Allah razı olsun. Yani rom güncellemesi miyim sizce geri açılırken sormaya ağından emin
misiniz
Sormaz hocam. Birde önemli not bu aklınızda bulunsun başka bir cihaz aldığınız zaman da Mi Accaunt açtığınız zaman Cihazımı bul Kısmını Off Yani kapatın sonra Hiç bir zaman sormaz

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Allah razı olsun hocam çok yardımcı oldunuz
Üstad konu ile ilgili bilgim yok ama açtığınız konuyu da okumuş bulundum selam vermek sünnet almak farz ne yapayım selamınızı almış bulunduk bir kere giggle~~ giggle~~ giggle~~

Oyla:
Üst Alt