Yardım Mi Kredisi

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Arkadaşlar marketten bi tema indirmek itiyorum fakat kredim olmasına ve oturum açmama rağmen indirme işlemi yapamıyorum. Örneğin 1 mi kredili bir tema indirmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre gerektiren bi menü açılıyor bilgileri giriyorum bu defa da hata gösteriyor. Nasıl yapabilirim veya bu icon paketini indirim sayfada ilgili bölümde yayınlayabilir misiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5

Hocam verdiğim bağlantıya tıklayınca indirme başlayacak. Temalar içinden içe aktar seçeneği ile indirilen dosya seçilecek. Fakat uygularken üçüncü taraf kaynakların temaları desteklenmez hatasını veriyor. Bunun için cihazı rootlayıp varsa uygun xposed veya wsm tools kurduktan sonra ifont modülünü eklemelisiniz.

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Arkadaşlar marketten bi tema indirmek itiyorum fakat kredim olmasına ve oturum açmama rağmen indirme işlemi yapamıyorum. Örneğin 1 mi kredili bir tema indirmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre gerektiren bi menü açılıyor bilgileri giriyorum bu defa da hata gösteriyor. Nasıl yapabilirim veya bu icon paketini indirim sayfada ilgili bölümde yayınlayabilir misiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Buyurun hocam tıklayıp indirin daha sonra telefondan içeri aktarın ve uygulayın;

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35

Hocam verdiğim bağlantıya tıklayınca indirme başlayacak. Temalar içinden içe aktar seçeneği ile indirilen dosya seçilecek. Fakat uygularken üçüncü taraf kaynakların temaları desteklenmez hatasını veriyor. Bunun için cihazı rootlayıp varsa uygun xposed veya wsm tools kurduktan sonra ifont modülünü eklemelisiniz.
Ben de tam bağlantı paylaşmıştım :)

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
HsnCnKly ve RepairM@n hocam çok teşekkür ederim sayenizde güzel bi temaya sahip oldum clap~~
Hocam birde ben neden indiremiyorum veya ilk paylaşımdaki oturum hatasını alıyorum yardımcı olabilirmisiniz. Malum her tema da sizi rahatsız etmeyeyim :?

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
HsnCnKly ve RepairM@n hocam çok teşekkür ederim sayenizde güzel bi temaya sahip oldum clap~~
Hocam birde ben neden indiremiyorum veya ilk paylaşımdaki oturum hatasını alıyorum yardımcı olabilirmisiniz. Malum her tema da sizi rahatsız etmeyeyim :?
Hocam tema linkindeki detail bölümünü silip yerine download yazınca indirme başlar. :)

Oyla:
Üst Alt