Çözüldü mi kilit açma durumu

pesimist2006

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.0.3
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
mi 9 global 12.0.3 sürüm kullanıcısıyım 12.0.2 sürümündeyken cihazımı unlock ve root yaptım. unlock işleminden sonra geliştirici seçenekleri altında bulunan mi kilit açma durumu kilit açık şeklindde yazıyordu. 12.0.3 sürümüne ota üzerinden güncelleme yaptım root gitti tekrar twrp yükledim ve magisk vs hepsini sorunsuz rootlu birşekilde kullanıyorum. sorum şu ki şuan mi kilit açma durumuna baktığımda bu cihaz kilitli cihaz güvenli yazıyor. unlock gittiğini düşünerek tekrar unlock yapmak istedim mi unlock tool device unlock, unlock yapmaya gerek yok uyarısı verdi yapmadı. burdan demekki unlock gitmemiş onu anladım. ayrıca cihaz yeniden başlarken çentik kısmında kilit açık simgeside görünüyor. ama neden mi kilit açma durumunda neden cihaz kilitli diyor. onu anlamış değilim. bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Çözüm
Magisk den dolayı cihaz geliştirici seçeneklerde bootloader kilitli görünür. Normaldir, bootloader aslında açık olduğundan tekrar açmaya gerek yoktur.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Magisk den dolayı cihaz geliştirici seçeneklerde bootloader kilitli görünür. Normaldir, bootloader aslında açık olduğundan tekrar açmaya gerek yoktur.

Oyla: Çözüm

pesimist2006

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi