Yardım Mi Kilit Açma Durumu Sorunu

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
beyler geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna tikliyorum 86006 diye bı hata veriyor. devamında da çince yazılar var. Unlock yapacaktım burda tıkandı bütün islemler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Bu konu forumda mevcut neden araştırılmadan konu açılıyor anlamıyorum lütfen önce araştırın
En.miui dan flobal beta indirin güncelleyici uygulamasına girip yukarıdaki 3 noktaya basıp güncelleme paketini seçine basın ve indirdiğiniz rar dosyasını seçin ve yönergeleri uygulayın sonra deneyin sorunsuz açılacaktır bu sefer
bunların hepsi resmi dimi. guncelleyici uygulamasından bahsettiğimize göre. bide veriler gidecek mi?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
bunların hepsi resmi dimi. guncelleyici uygulamasından bahsettiğimize göre. bide veriler gidecek mi?
Resmi tabikide resmi siteden indiriyorsunuz . Veriler silinecek ama mi cloud ile yedeklerseniz herşeyi geri getirmesi kolay

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam acaba siz Neden BL kilidini açacaktınız? Resmi mi diye sorunca merak ettim.

Bu arada Global Beta olarak yeni çıkan 7.12.1'i indirin; eski sürümü indirirseniz hata verebilir.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Resmi tabikide resmi siteden indiriyorsunuz . Veriler silinecek ama mi cloud ile yedeklerseniz herşeyi geri getirmesi kolay[/QUOT]
Hocam acaba siz Neden BL kilidini açacaktınız? Resmi mi diye sorunca merak ettim.

Bu arada Global Beta olarak yeni çıkan 7.12.1'i indirin; eski sürümü indirirseniz hata verebilir.
Hocam bu konuyu açarken miuipro yüklemeyi düşünüyordum.ama vazgeçtim. O yüzden böyle bir çelişki oldu.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

bu dosyayı indir hocam telefonun veya hafıza kartının içine sonra telefondan ayarlar telefon hakkında sistem güncellemeleri üstte 3 nokta var sag tarafta ona tıkla güncelleme paketini seçin e tıkla dosyayı göster yüklesin "cihaz içindeki veriler silinecektir yedekleyin " geliştirici sürümüne geçtikten sonra sorun çözülmüş olacak :)

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34

bu dosyayı indir hocam telefonun veya hafıza kartının içine sonra telefondan ayarlar telefon hakkında sistem güncellemeleri üstte 3 nokta var sag tarafta ona tıkla güncelleme paketini seçin e tıkla dosyayı göster yüklesin "cihaz içindeki veriler silinecektir yedekleyin " geliştirici sürümüne geçtikten sonra sorun çözülmüş olacak :)
hocam çok sağol anlatımın için. beta sürümüne geçtim. ama kilidi acmicam. beta sürümüne özellikler erken geldiği için geçtim.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam çok sağol anlatımın için. beta sürümüne geçtim. ama kilidi acmicam. beta sürümüne özellikler erken geldiği için geçtim.
ister aç kilidi ister açma :) ama açarsan sonra bir daha ugraşmazsın onun için dedim ilerde başka şeyler yapmak istersen diye söylüyorum

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
ister aç kilidi ister açma :) ama açarsan sonra bir daha ugraşmazsın onun için dedim ilerde başka şeyler yapmak istersen diye söylüyorum
ilerde istersem açarım kilidini. orda hazırda bekliyor mi kilit durumu :D PCde de hazır herşey kurulu. yani garanti gider diye korkuyorum. çünkü sadece mi hesabı değil telefonuda hesapla senkronize ediyorlar.yani servise gittiği zaman telefon tanınır bu unlock yapılan hesaba bağlı telefon diye. tabi ordakilerin insafına kalmış birazda.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek