- Adım
- murat
- Cihazım
- note 10 pro
- Konular
- 0
unlocktool ile de telefonumda kayıtlı olan mi hesabna erişemediğim için yeni hesap açtım ama hiç bir işlem yapamıyorum
unlocktool ile de telefonumda kayıtlı olan mi hesabna erişemediğim için yeni hesap açtım ama hiç bir işlem yapamıyorum
Bootloader kilidini açabilmeniz için telefonunuzda kayıtlı olan Mi Hesabına erişmeniz gerekli. Farklı bir mi hesabı ile açamazsınız.unlocktool ile de telefonumda kayıtlı olan mi hesabna erişemediğim için yeni hesap açtım ama hiç bir işlem yapamıyorum
Geliştirici seçeneklerinden mi hesabıni ekleyip kilit açma durumunu aktifleştirmen gerek daha sonra 7 gün bekleyip mi unlock programından kilit başvurusu yapman gerekbaşvuru nerden yapılıyor benim telefonum this device is locked ekranın da kaldı rom yüklemeye çalışıtım ama yüklenmiyor yardım edebilecek edemeeyecek herkeze teşekkürler
tamam da telefon açılmıyoki daha önce format attım mi hesabı açıkkenGeliştirici seçeneklerinden mi hesabıni ekleyip kilit açma durumunu aktifleştirmen gerek daha sonra 7 gün bekleyip mi unlock programından kilit başvurusu yapman gerek
Eğer kilit başvurusu yaptıysan ve 7 gün geçtiyse bazı cihazlarda mi hesabı açıkken format atsan dahi 7 gün sonra mi unlock programını kullanarak kilit acilabiliyor bende olmuştu. fastboot moduna alabiliyorsan ve başvuru üzerinden 7 gün geçtiyse dene istersentamam da telefon açılmıyoki daha önce format attım mi hesabı açıkken