Yardım Mi Home Sürekli Atıyor!! ???

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0000000
Telefon Modeli
Lg g6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim.Xiaomi ürünlerini severek kullanıyorum ama bugün ne yapsam çözemediğim sorunla karşılaştım ve çok büyük sorun bana göre lütfen yardımlarınızı esirgemeyin:(
Mi home akıllı ürünleri (lamba,güvenlik sistemleri,sensör,derece,kamera vs) kullanıcısıyım suanda gateway bağlı 13 ürünüm var ve sipariş ettiğim suan yolda olan 8 ürünüm daha var yani baya maliyetli xiaomi nin online akıllı ürünlerin kullanıyorum ama her nedense bugün mi home uygulaması sürekli beni uygulamadan atıp yeniden giriş yapmamı istiyor.Konumun tabiki mainland china yapılı ama sürekli beni uygulamadan atıyor uygulama verilerin temizliyorum olmadı tekrar sıfırdan kuruyorum yinede beni sürekli atıyor bazen 1 sn bile açık durmuyor uygulama ve cihazları bu nedenle kullanamıyorum.Uygulama konum iznini kapatıp yapıyorum yine aynı açıyorum bu sefer bölgemi other olarak değiştirmemi istiyor onuda kabul etmiyorum ama yinede atıyor kafayı yicem o kadar cihazı kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlardan üstatlardan yardımınızı bekliyorum Teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-11-00-00-23-1.png
    Screenshot_2018-12-11-00-00-23-1.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 21

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Uygulama atma yapmıyor ama bazen hiçbir şey kontrole dilemez oluyor bu aralar, sunucular sorunlu sanırım inş bu bakımdır ve geçicidir yoksa çok canımı sıkmaya başladı

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
2 gündür mobil ağ üzerinden veri akışı çok yavaşladı. Hatta çoğu zaman kopuk çalışıyor cihazlarda veri alamıyorum dolayısıyla kontrolde edemiyorum nolucak bu mi home 'un hali bu sorunlar sadece bendemi var yoksa genel mi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
2 gündür mobil ağ üzerinden veri akışı çok yavaşladı. Hatta çoğu zaman kopuk çalışıyor cihazlarda veri alamıyorum dolayısıyla kontrolde edemiyorum nolucak bu mi home 'un hali bu sorunlar sadece bendemi var yoksa genel mi?
Genel bir sorun yok hocam. Hatta son bir kaç gündür kameraya ve masaüstü lambaya hiç olmadığı kadar hızlı bağlanıyorum.

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Genel bir sorun yok hocam. Hatta son bir kaç gündür kameraya ve masaüstü lambaya hiç olmadığı kadar hızlı bağlanıyorum.
Mobil ağdan mı bağlanıyorsun evin wifisinden bağlanınca bendede sorun yok ama mobilden hiçbir şey yapamıyorum 2 gündür

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mobil ağdan mı bağlanıyorsun evin wifisinden bağlanınca bendede sorun yok ama mobilden hiçbir şey yapamıyorum 2 gündür
Genellikle mobilden bağlanıyorum ancak hem wifi hem de mobilde sıkıntı yok. Eğer sadece mobil veri ile sorun yaşıyorsanız operatörünüzle ilgili bir problem olabilir.

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Genellikle mobilden bağlanıyorum ancak hem wifi hem de mobilde sıkıntı yok. Eğer sadece mobil veri ile sorun yaşıyorsanız operatörünüzle ilgili bir problem olabilir.
Tmm teşekkür ederim cevaplarınız için

Oyla:

Gokhan1969

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Huawei P40
Konular
0
Belki kullandığınız Mi Home sürümü ile ilgili bir sıkıntıdır.. Daha eski bir sürümü kurmayı denediniz mi?
Merhaba, Az önce Xiaomi robot süpüre geldi. Evde iki tane Huawei P40 war ikisine de Mi HOme indirdik, çalışmıyor. Mi Home yüklü. İkona bastığımızda anına açılıp kapanıyor. Daha önceki yorumları okudum ama
a) Konum nasıl Çin gösterilir bilmiyorum.
b) Eski sürüm nasıl bulunur, yüklenir bilmiyorum.
Veya başka bir çözüm varsa yazarsanız sevinirim ama anlayamazsam sorularım çoğalabilir :)

Oyla:
Üst Alt