Yardım Mi Home Sürekli Atıyor!! ???

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0000000
Telefon Modeli
Lg g6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim.Xiaomi ürünlerini severek kullanıyorum ama bugün ne yapsam çözemediğim sorunla karşılaştım ve çok büyük sorun bana göre lütfen yardımlarınızı esirgemeyin:(
Mi home akıllı ürünleri (lamba,güvenlik sistemleri,sensör,derece,kamera vs) kullanıcısıyım suanda gateway bağlı 13 ürünüm var ve sipariş ettiğim suan yolda olan 8 ürünüm daha var yani baya maliyetli xiaomi nin online akıllı ürünlerin kullanıyorum ama her nedense bugün mi home uygulaması sürekli beni uygulamadan atıp yeniden giriş yapmamı istiyor.Konumun tabiki mainland china yapılı ama sürekli beni uygulamadan atıyor uygulama verilerin temizliyorum olmadı tekrar sıfırdan kuruyorum yinede beni sürekli atıyor bazen 1 sn bile açık durmuyor uygulama ve cihazları bu nedenle kullanamıyorum.Uygulama konum iznini kapatıp yapıyorum yine aynı açıyorum bu sefer bölgemi other olarak değiştirmemi istiyor onuda kabul etmiyorum ama yinede atıyor kafayı yicem o kadar cihazı kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlardan üstatlardan yardımınızı bekliyorum Teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-11-00-00-23-1.png
    Screenshot_2018-12-11-00-00-23-1.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 21

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Belki kullandığınız Mi Home sürümü ile ilgili bir sıkıntıdır.. Daha eski bir sürümü kurmayı denediniz mi?

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır eski sürümünü denemedim ama uygulama güncel diye bu sorun yaşanıyorsa eski sürümünü yüklesem dahi ne zamana kadar eski sürümde kullanıcam yarın birgün bu sefer uygulama sürümü eski olduğundan sorunlarla karşılaşmayacağım ne malum ki bana kesin çözüm lazım teşekkür ederim yorumun için

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Satırlarca dert yanmışsınız, yardımlarınızı bekliyorum demişsiniz, çözüm üretiyoruz fakat beğenmiyorsunuz ilginç. Duruma göre farklı yollar tavsiyesinde bulunacaktım fakat kesin çözüm bilen birileri çıkarsa yardımcı olacaklardır, iyi forumlar.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hayır eski sürümünü denemedim ama uygulama güncel diye bu sorun yaşanıyorsa eski sürümünü yüklesem dahi ne zamana kadar eski sürümde kullanıcam yarın birgün bu sefer uygulama sürümü eski olduğundan sorunlarla karşılaşmayacağım ne malum ki bana kesin çözüm lazım teşekkür ederim yorumun için
Bence konumu other yaparak bi girin açacak mı kullandığınız çok ürün olduğu için mi çökme yapıyor anlarız sonra tekrar ayarlardan china yaparsınız konumunuzu diğer cihazlar da gelir.

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Belki kullandığınız Mi Home sürümü ile ilgili bir sıkıntıdır.. Daha eski bir sürümü kurmayı denediniz mi?
Dediğiniz gibi en son sürüm yerine eski bir sürüm kurdum 5.4.14 sürümü şuan sorunum çözüldü gibi bir daha atmadı program güncellemeleri kapattım inl bir daha başıma gelmez Teşekkür ederim ama ne zamana kadar güncellemiceğim bilmiyorum inş kalıcı bir sorun değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence konumu other yaparak bi girin açacak mı kullandığınız çok ürün olduğu için mi çökme yapıyor anlarız sonra tekrar ayarlardan china yaparsınız konumunuzu diğer cihazlar da gelir.
Other olarak giriş yaptığımda atma yapmıyordu ama kullandığım bütün cihazlar kayboluyordu mainland china da kurulu olduğu için other da zaten kurulum yapmıyor sanırım .Her neyse uygulamanın eski sürümünü yükleyerek suanlık sorunu çözdüm.İnş bu sorun suanki güncel sürüm için geçerlidir diğer sürümlerde düzeleceğini temenni ediyorum yoksa bu eski sürümle kullanmaya devam edicem Teşekkür ederim..

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Dediğiniz gibi en son sürüm yerine eski bir sürüm kurdum 5.4.14 sürümü şuan sorunum çözüldü gibi bir daha atmadı program güncellemeleri kapattım inl bir daha başıma gelmez Teşekkür ederim ama ne zamana kadar güncellemiceğim bilmiyorum inş kalıcı bir sorun değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Other olarak giriş yaptığımda atma yapmıyordu ama kullandığım bütün cihazlar kayboluyordu mainland china da kurulu olduğu için other da zaten kurulum yapmıyor sanırım .Her neyse uygulamanın eski sürümünü yükleyerek suanlık sorunu çözdüm.İnş bu sorun suanki güncel sürüm için geçerlidir diğer sürümlerde düzeleceğini temenni ediyorum yoksa bu eski sürümle kullanmaya devam edicem Teşekkür ederim..

Yukarıda da dedim, belli ki mevcut sürümün sorunu. Bir sonra ki güncellemede çözülebilir.

Oyla:

Kadirbr35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Lg g6
Konular
1
Konuyu geç gördüm ancak bilgilendirmeyi yazmadan da geçmek istemedim.

Dün sunucularda yapılan bakım nedeniyle 5-6 saat kadar mi home uygulamasında bu sorun yaşandı ve öğleden sonra düzeldi.
Cevabınız için Teşekkür ederim ben sanırım eski sürümü yüklediğim zaman sunuculardaki sorun çözülmüştü bende sorunun uygulama sürümünden kaynaklandığını sanmıştım zaten bu yorumunuzu görmeden önce uygulamanın yeni sürümü çıkmış denemek için güncelledim sorun ortadan kalmış demekki dediğiniz gibi sunuculardaymış sorun beni benden almıştı sunucunun bu sorunu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cevabınız için Teşekkür ederim ben sanırım eski sürümü yüklediğim zaman sunuculardaki sorun çözülmüştü bende sorunun uygulama sürümünden kaynaklandığını sanmıştım zaten bu yorumunuzu görmeden önce uygulamanın yeni sürümü çıkmış denemek için güncelledim sorun ortadan kalmış demekki dediğiniz gibi sunuculardaymış sorun beni benden almıştı sunucunun bu sorunu
Rica ederim. Hala devam ediyor zannediyorum çünkü ara ara kesintiler yaşanıyor ve aynı şekilde hesaba yeniden giriş istiyor. Umarım yakın zamanda sıkıntı tamamen giderilir.

Oyla:
Üst Alt