Yardım mi home security camera 360/ hafıza kartı arızası

ceku.balim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
mi home360
Konular
1
müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, bu siteden de bir şey anlamadım. lütfen birileri yardımcı olabilir mi? ,

mi forum istanbul mağazasından bir kamera aldım, sorunsuz kullanıyordum ancak hafıza kartı görüntülenmemeye başladı. kamera kalibrasyonunda kamera yukarı bakmıyor, elle de izin vermiyor. hafıza kartına fiziksel olarak da erişemiyorum. uygulaması da görüntülemiyor. saçma sapan kaldım böylece hiçbir şey yapamıyorum

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bende de aynı kameradan var, kamera modemin yanında, ama ne hikmetse dışarıdan izleyemiyorum, uygulamayı açınca %91 de kalıyor, ne görüntü geliyor ne başka bir şey. Görüntü geldiğinde de kamera hareket etmiyor. İlginç ilginç şeyler. Pişman oldum aldığıma.

Oyla:

ceku.balim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
mi home360
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne zaman aldınız? müşteri hizmetleriyle görüşebildiniz mi? teknik destek yok mu? iade/ değişim gibi bir geri dönme durumu olmuyor mu?

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
1 aya yakın olmuştur heralde. Hiç sanmıyorum teknik konuda yardımcı olabileceklerini, şimdi servise göndersem olduğu gibi, belki de daha kötü şekilde geri gönderecekler. Kendi çapımda çözümler bulmaya çalışıyorum işte. Evofone dan aldım ben internet üzerinden.

Oyla:
Üst Alt