- Adım
- fatih
- Cihazım
- Mi13t pro
- Konular
- 4
Herkese mrb..bir haftadır cihazı kullanıyorum genel anlamda gayet memnunum fakat bugün itibariyle bisey e takildim daha önce olmuyordu ama yukledigim yada değiştirdiği bir syardanmidir bilmiyorum ana menü tuşuna basili tuttuğunda çıkan bellek temizleme olayı ile belleği temizledikten sonra başlıktaki gibi ekranın ortasında miu başlatıcı yükleniyor yazısı çıkmaya baslsdi ..en son burası aracılığı ile mesajlar daki isim gorukmeme sorununun çözümü için number fixer kurdum...diğer yöntemi de yaptım yanı çağrı ayarlarından numaralara kod eklemeyi fakat sanırım oradan sadece mobil yada ev yada is gibi bölümlere ekleme yapılıyor..rehberde birçok kişiyi de ev numarası olarak kaydetmisim
Sonrada weather bz yukledim..daha sonrada bi yerleri kurcaladim telde mevcut olan hava durumu programları vardı iki tane onları sildim falan..başkada bi yerleri kurcalamis olabilirim bilmiyorum
Umarım sıkıntımı anlatan ilk isimdir yardımcı olabileceğiniz umut ediyorum..cihazda v25 .0.0 yüklü türkçe olarak..dahasina bakarız
Birde bu cihazi en randımanlı şekilde nasıl kullanabilirim nereden bsslsmam lazim. Dikkatimi çeken biside 2 GB hafızanın 1 GB i sistem. Tarafından kullanılıyordu sanırım silmem gereken yerler mi var acaba
Sonrada weather bz yukledim..daha sonrada bi yerleri kurcaladim telde mevcut olan hava durumu programları vardı iki tane onları sildim falan..başkada bi yerleri kurcalamis olabilirim bilmiyorum
Umarım sıkıntımı anlatan ilk isimdir yardımcı olabileceğiniz umut ediyorum..cihazda v25 .0.0 yüklü türkçe olarak..dahasina bakarız
Birde bu cihazi en randımanlı şekilde nasıl kullanabilirim nereden bsslsmam lazim. Dikkatimi çeken biside 2 GB hafızanın 1 GB i sistem. Tarafından kullanılıyordu sanırım silmem gereken yerler mi var acaba