mi home başlatıcı yükleniyor,!!

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
Herkese mrb..bir haftadır cihazı kullanıyorum genel anlamda gayet memnunum fakat bugün itibariyle bisey e takildim daha önce olmuyordu ama yukledigim yada değiştirdiği bir syardanmidir bilmiyorum ana menü tuşuna basili tuttuğunda çıkan bellek temizleme olayı ile belleği temizledikten sonra başlıktaki gibi ekranın ortasında miu başlatıcı yükleniyor yazısı çıkmaya baslsdi ..en son burası aracılığı ile mesajlar daki isim gorukmeme sorununun çözümü için number fixer kurdum...diğer yöntemi de yaptım yanı çağrı ayarlarından numaralara kod eklemeyi fakat sanırım oradan sadece mobil yada ev yada is gibi bölümlere ekleme yapılıyor..rehberde birçok kişiyi de ev numarası olarak kaydetmisim :)
Sonrada weather bz yukledim..daha sonrada bi yerleri kurcaladim telde mevcut olan hava durumu programları vardı iki tane onları sildim falan..başkada bi yerleri kurcalamis olabilirim bilmiyorum :)
Umarım sıkıntımı anlatan ilk isimdir yardımcı olabileceğiniz umut ediyorum..cihazda v25 .0.0 yüklü türkçe olarak..dahasina bakarız:)
Birde bu cihazi en randımanlı şekilde nasıl kullanabilirim nereden bsslsmam lazim. Dikkatimi çeken biside 2 GB hafızanın 1 GB i sistem. Tarafından kullanılıyordu sanırım silmem gereken yerler mi var acaba :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Cvp: mi home başlatıcı yükleniyor,!!

Geliştirici seçeneklerden arkaplan işlem sınırı koymuş olabilir misiniz? 

Yada

Mi Home Başlatıcı ayarlarında Hafızada Sakla diye bir seçenek var onu kapatmış olabilirisniz.

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçenekleri komple kapalı oraya müdahale etmedim..
Mi home ayarları da aynen duruyor hafıza da sakls seçeneği aktif.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Bazı hava durumu bilgisi içeren 2x4 saat widget'ı temaları bahsettiğiniz sorunun yaşanmasına sebep olabiliyor, özellikle'de weatherbz ile çalışan widgetler. Daha önce benim de başıma geldi. Son zamanlarda eklediğiniz widget'lar varsa kaldırın.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17

bendede aynı sorun var ben bişi silmedim 
clash of clans dan çıkınca mihome başlatıcı yükleniyor çıkıyor neden hafızada tutmuyor launcheri

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ethnic pid=6388 dateline=1406751674' Alıntı:
Bazı hava durumu bilgisi içeren 2x4 saat widget'ı temaları bahsettiğiniz sorunun yaşanmasına sebep olabiliyor, özellikle'de weatherbz ile çalışan widgetler. Daha önce benim de başıma geldi. Son zamanlarda eklediğiniz widget'lar varsa kaldırın.
Aynen söylediğimiz gibi weatherbz widgeti bi kaldırdım birşey olmadı.programı sildim normale dondu:) onun yerine tavsiye edebileceğiniz o şekilde yağmur,kar yağdıran tema gibi islevi olan başka bişi önerebilir misiniz birde diğer sorularına cevaben önerilerini nedir..
Ysrdiminiz için teşekkürler.+1

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24

Ben temayi degisiyorum, kilit ekran felan degisiyorum, bilmem bir de bakiyorum ayarlardanmi cikinca veya bir sure sonra yine varsayilan temaya donmus telefon... 'loading launcher' yaziyor. Bence bu 4.7.25 guncellemesi ile gelen bir hata ola bilir.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128

zulkarneyn' Alıntı:
Ethnic pid=6388 dateline=1406751674' Alıntı:
Aynen söylediğimiz gibi weatherbz widgeti bi kaldırdım birşey olmadı.programı sildim normale dondu:) onun yerine tavsiye edebileceğiniz o şekilde yağmur,kar yağdıran tema gibi islevi olan başka bişi önerebilir misiniz birde diğer sorularına cevaben önerilerini nedir..
Ysrdiminiz için teşekkürler.+1

Ben uzun zamandır "Weather & Clock Widget Android" uygulamasını kullanıyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

mv_9522 pid=6394 dateline=1406777892' Alıntı:
Ben temayi degisiyorum, kilit ekran felan degisiyorum, bilmem bir de bakiyorum ayarlardanmi cikinca veya bir sure sonra yine varsayilan temaya donmus telefon... 'loading launcher' yaziyor. Bence bu 4.7.25 guncellemesi ile gelen bir hata ola bilir.

Aynı sorun 4.7.18'den bu yana bende de var hocam. Galiba genel bir bug...

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24

cantara pid=6412 dateline=1406802450' Alıntı:
mv_9522 pid=6394 dateline=1406777892' Alıntı:

Aynı sorun 4.7.18'den bu yana bende de var hocam. Galiba genel bir bug...
ben kecen hafta temayi degismedigim icin fark etmemis ola bilirim. ama bu hafta yeni tema degisirken sasirtim kaldim. daha once boyle bir durumla karsilasmamisdim. 

Hocam siz bilmemis olmazsiniz. mi2-ye Miui v6 desteyi sunulacakmi? Daha bu haftaki guncellemden mi2-nin pabucu dama atildi galiba. mi3 ve mi4 icin yeni varsayilan tema uygulanicakken digerleri unutuldu.

Üst Alt