Yardım Mi Home Alarm Sorunu

mm*4329

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MI Home
Telefon Modeli
MI Home
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba;
Mi Home aldık. Kurduk. China yi seçtik. Cihaz çalışıyor ama alarmı devreye al dediğimizde sensörler kapı ve hareket tetiklemiyor.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Genel bir sıkıntı videoda anlatılmış olay.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

mm*4329

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel bir sıkıntı videoda anlatılmış olay.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
evet bende izledim bu videoyu. Fakat başka videolarda alarmın kurulup aktif olduğu gözüküyor. Duman ve gaz sensoru çalışıyor ama iş alarm kurmaya gelince tik yok...

Oyla:

erdekto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ad
Cihazım
mi home
Konular
0
mi control hub a giriş yapın. üstte "auto" tıklayın. alert sekmesine giriş yapın. alert trigger device yazan yerde hangi cihazların alarmı tetiklemesini istiyorsanız onların yanındaki bölümleri işaretleyin.

Bende 4 sensör var sadece içinden çıkan sensör tetikliyor diğerleri sadece kapı açıldı kapandı sinyali veriyor ama alarmı devreye sokmuyor. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

EDIT----->
------mi müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucu sadece 1 kapı pencere sensörü ve hareket sensörü alarmı tetikleyebiliyormuş. En kısa zamanda yapılacak olan güncelleme ile eklenen diğer sensörlerin de alarmı tetikleyebileceğini söylediler.-- Bu arada otomasyon ile diğer sensörlere emir verebilirsiniz. örneğin butona tek tıklamadan sonra alarmı aktif et, radyo çal, 1 dk erteleme ile tüm kapı pencere sensörleri açıldığında şu melodiyi çal ve telefonuma mesaj gönder diye emir verebilirsiniz. (1 dk ertelemeyi evin dışına çıkacak kadar ayarlayabilirsiniz. bana 1 dk evi terk edene kadar yetiyor) Butona iki tıklamada kapı pencere sensörleri emirlerini,radyo çalmayı ve alarmı iptal eti ayarlayabilirsiniz. Güncelleme gelene kadar işinize yarayacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt