Yardım Mi Hesapda Tlf No değişikliği ?

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
95
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3
Telefon Modeli
mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba

kullandığım vodafon dan dolayı turkcell sim kart aldım. evde aynı noktada internet çekmeyen tlf bu sefer +70mb/s ile bağlanmaya ve anlık oyuna girmeye başladı.
bahanesi ne olursa olsun sorunum çözüldü. Hattı taşımadım yeni sim aldım.
Şimdi yeni sorunlar var karşımda

Tlf : MI 10T Pro ; rom : 12.5.3

1. olarak kullandığım MI hesabımda kayıtlı tlf nomu nasıl güncelleyebilirim ?
2. olarak birçok arkadaşın güvenlik ve yedekleme kısmında bahsettikleri maalesef olmuyor. örnek olması için sim kart etkinleştirme yetkisini defalarca denememe rağmen olmadı. benzer bir soru ve cevab olan engelli tlf listesi vs kısmı benim tedekleme ekrananında çıkmıyor. Mi Cloud daki birçok arama geçmişi gibi yedekleme istediğim kısımlar yeni sim taktığım aynı rom da maalesef aktif olmuyor

konuların açıldığı tarih ile rom güncelleme farkları da olabilir veya yeni sim eski hesab üzerinde bu tür değişikliklere izin vermiyorda olabilir

ne yaptım... eski rom ve tlf duruyor iken yeni sim i taktım ve sadece whatsapp da numara değişikliği yaparak işlemleri olduğu kısımda bıraktım.. mi hesabımda kayıtlı olan tlf umu da webden "kayıtlı tlf listesinden" çıkardım.

şimdi mi hesbaımdaki tlf nosunu vs değiştirmek istiyorum . Sorunsuz yedekleme ve işlemler açısından
Bu konuda tecrübelerinizi rica ediyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu linke tıkla mevcut telefon numaranı gir ve adımları takip et.

Oyla:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
95
maalesef
benden kurtarma tlf bilgisi istiyor. ne yeni nede eski tlf numarasını kabul etmiyor

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
maalesef
benden kurtarma tlf bilgisi istiyor. ne yeni nede eski tlf numarasını kabul etmiyor
Numarası değişecek hesabın telefon numarası ya da e-posta adresi onay alınabilecek şekilde mevcut olmalı. Aksi halde olmaz. Bunların ikisi de yoksa MH ile görüşün. Ancak bunlar yokken yardım alma ihtimaliniz hayli düşük.

Oyla:
Üst Alt