Çözüldü Mi Hesap Sorunu

musafc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Red mi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.3
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumdaki kayıtlı olan hesabımın şifresini mi hesabı sitesi üzerinden sıfırladım. Telefonumda da girili olan hesap hata veriyor ve bu hesabı telefondan kaldıramıyorum. Miu hesabı sayfasından telefonumu sildim fakat ekteki hatayı ayarlar üstünden mi hesabıma bastığımda hala alıyorum. Güncelleme yapsam bu hatadan kurtulur muyum? Mi hesabıma bağlı cihaz gözükmüyor fakat hala ayarlar kısmında mi hesabı sekmesi yanında hesabım gözüküyor. Silmek için bastığımda ekteki hatayı alıyorum. Güncelleme yaptığımda benden mi jesabı şifremi sorar mı? Cihazımı bul açıktı. Tüm hesapla ilgili kısmılara girdiğimde aynı ekteki hatayı alıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-30-16-49-04-527_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2020-01-30-16-49-04-527_com.miui.home.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 107

musafc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Red mi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüldü: Sorunumu yüklü uygulamalardan mi hesabı nın önbelleğini temizleyerek hallettim. Ayrıca üstüne güvenlik kısmından optimizasyon yaptım. Bu sorunu yaşayan olursa diye burayı siliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüldü: Sorunumu yüklü uygulamalardan mi hesabı nın önbelleğini temizleyerek hallettim. Ayrıca üstüne güvenlik kısmından optimizasyon yaptım. Bu sorunu yaşayan olursa diye burayı siliyorum.
Silmiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silmiyorum
Bu hatayı alan arkadaşlar mi hesabı Önbellek temizliği yapıp denesinler diyoruz. Doğrumudur hocam.

Oyla:

musafc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Red mi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bu hatayı alan arkadaşlar mi hesabı Önbellek temizliği yapıp denesinler diyoruz. Doğrumudur hocam.
Evet hocam. İki sorunum vardı. Biri bu diğeri Google play ve Instagram karanlık mod olması. Önce önbelleği temizledim sonra optimizasyon yaptım iki sorunum da çözüldü. Hangisi hangisinde işe yaradı aslında pek emin değilim çünkü art arda yaptım. Bir sorum olacak buralarda yeniyim. Bir konuyu nasıl düzenleyebilirim, nasıl çözüldü işaretleyebilirim? Miu community indiriyorum o burası için değil mi?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Evet hocam. İki sorunum vardı. Biri bu diğeri Google play ve Instagram karanlık mod olması. Önce önbelleği temizledim sonra optimizasyon yaptım iki sorunum da çözüldü. Hangisi hangisinde işe yaradı aslında pek emin değilim çünkü art arda yaptım. Bir sorum olacak buralarda yeniyim. Bir konuyu nasıl düzenleyebilirim, nasıl çözüldü işaretleyebilirim? Miu community indiriyorum o burası için değil mi?
Bizim Forum uygulamamiz değil hocam. Konuyu ben çözüldü olarak düzeltiyorum. Konu düzenlemek için Sms onaylı üye olmanız gerekmektedir.

Oyla:

musafc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Red mi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Bizim Forum uygulamamiz değil hocam. Konuyu ben çözüldü olarak düzeltiyorum. Konu düzenlemek için Sms onaylı üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim. İyi forumlar iyi geceler. Tapatalk kndiriyorum o zaman. Umarım onunla buraya erişim sağlayabiliyorumdur.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Teşekkür ederim. İyi forumlar iyi geceler. Tapatalk kndiriyorum o zaman. Umarım onunla buraya erişim sağlayabiliyorumdur.
Tabi ki de erişim sağlarsınız hocam. İyi geceler.

Oyla:

demirag.sukru

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şükrü
Cihazım
mi 9se
Konular
0
Telefonumdaki kayıtlı olan hesabımın şifresini mi hesabı sitesi üzerinden sıfırladım. Telefonumda da girili olan hesap hata veriyor ve bu hesabı telefondan kaldıramıyorum. Miu hesabı sayfasından telefonumu sildim fakat ekteki hatayı ayarlar üstünden mi hesabıma bastığımda hala alıyorum. Güncelleme yapsam bu hatadan kurtulur muyum? Mi hesabıma bağlı cihaz gözükmüyor fakat hala ayarlar kısmında mi hesabı sekmesi yanında hesabım gözüküyor. Silmek için bastığımda ekteki hatayı alıyorum. Güncelleme yaptığımda benden mi jesabı şifremi sorar mı? Cihazımı bul açıktı. Tüm hesapla ilgili kısmılara girdiğimde aynı ekteki hatayı alıyorum.
benim mi 9se cihaz kullanıyorum . cihazda mi hesabı var ama kaldırmaıyorum hesapta arkadaşın eski hesabı var numarada var ama no kullanılmıyor eski mi hesabını nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt