Yardım Mi Hesap Sim Kart etkinleştirilemedi sorunu

istehayat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
istehayat
Cihazım
mi 6
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global room v 10
Telefon Modeli
xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hattımı türk telekoma taşıdıktan sonra xiaomi mi 6 telefonumda mi cloud hesabında telefon numarası doğrulanamadı sim kart etlinleştirilemedi uyarısı alıyorum.Bunun çözümünü bilen var mı ?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Ayarlardan - Mi hesabınıza giriş yapınız oradan Mi buluta giriniz cihazı bul özelliğini kapatınız :)

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Ayarlar>ek ayarlar>yetkilendirme ve iptal bölümünden sim aktivasyon hizmetinin yetkilendirmesini iptal edin

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ayarlardan - Mi hesabınıza giriş yapınız oradan Mi buluta giriniz cihazı bul özelliğini kapatınız :)
bu çözüm mü :)) bu kısa yoldan işten kurtulma :P türk telekom sorunlu bu konuda bende de aynı sorun var sırf bu yüzden diğer ay turkcell e geçecem

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hattımı türk telekoma taşıdıktan sonra xiaomi mi 6 telefonumda mi cloud hesabında telefon numarası doğrulanamadı sim kart etlinleştirilemedi uyarısı alıyorum.Bunun çözümünü bilen var mı ?
Hocam maalesef Türk Telekom ile ilgili sorun sanırım, bir çok kullanıcımızda da aynı sorun teşkil etmişti diye hatırlıyorum. Daha fazlası için aşağıdaki linkte bulunan sim kart etkinleştirme bölümüne göz atabilirsiniz.
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular

Oyla:

istehayat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
istehayat
Cihazım
mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke bunu daha önce yazsaydım hocam.'' Uyarının bildirim olarak belirmesi cihazınızı normal şekilde kullanmanıza her hangi bir engel oluşturmayacaktır ancak etkinleştirme için gönderilen her SMS için -başarısız olsa dahi- ayrı ayrı operatörünüz tarafından faturanıza Yurt Dışı SMS tutarı yansıtılacağı için beklenmedik faturalar ile karşılaşabilirsiniz. ''bu durumu bilmiyodum sürekli tekrar gönder dedim.faturama şuan baktım 12 TL yansımış. :(((((
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef Türk Telekom ile ilgili sorun sanırım, bir çok kullanıcımızda da aynı sorun teşkil etmişti diye hatırlıyorum. Daha fazlası için aşağıdaki linkte bulunan sim kart etkinleştirme bölümüne göz atabilirsiniz.
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
keşke bunu daha önce yazsaydım hocam.'' Uyarının bildirim olarak belirmesi cihazınızı normal şekilde kullanmanıza her hangi bir engel oluşturmayacaktır ancak etkinleştirme için gönderilen her SMS için -başarısız olsa dahi- ayrı ayrı operatörünüz tarafından faturanıza Yurt Dışı SMS tutarı yansıtılacağı için beklenmedik faturalar ile karşılaşabilirsiniz. ''bu durumu bilmiyodum sürekli tekrar gönder dedim.faturama şuan baktım 12 TL yansımış. :(((((

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef hocam böyle bir durum var ama siz yine 12 TL ile kurtardınız, bazı arkadaşlarımıza daha fazlası yansımış :)

Oyla:
Üst Alt