- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 2
Bir güncellemeden sonra sanırsam 12.03 gibi bişiydi. Telefonum ağırlaştığı için Formatladım. Tabii daha öncesinde Mi hesabı sağlıklı şekilde kurmuştum. Formattan sonra da kurabildim. Ancak bir süre sonra Sim etkinleştirme diye bir şey daha önceden de oluyordu ama fazla önemsemedim. Sonraları çok kez olmaya başlayınca çözümünün cihazımı bulda olduğunu öğrendim. Ancak bir türlü açılmıyordu. Sonra hesaptan çıktım tekrar girmek için ama bir türlü açılmıyordu. Mi hesabı kısmı çok ağır açılıyor. Hesabı 3 türden açmak istiyorum ama ağa bağlı değilsin diyor oysaki internet var. Yani bir türlü açılmıyor. Ağ olduğu halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca önceden de bir türlü MSC gibi şeyler kapatamıyordum. Yetkilendirme elimde değildi.Bir güncellemeden sonra sanırsam 12.03 gibi bişiydi. Telefonum ağırlaştığı için Formatladım. Tabii daha öncesinde Mi hesabı sağlıklı şekilde kurmuştum. Formattan sonra da kurabildim. Ancak bir süre sonra Sim etkinleştirme diye bir şey daha önceden de oluyordu ama fazla önemsemedim. Sonraları çok kez olmaya başlayınca çözümünün cihazımı bulda olduğunu öğrendim. Ancak bir türlü açılmıyordu. Sonra hesaptan çıktım tekrar girmek için ama bir türlü açılmıyordu. Mi hesabı kısmı çok ağır açılıyor. Hesabı 3 türden açmak istiyorum ama ağa bağlı değilsin diyor oysaki internet var. Yani bir türlü açılmıyor. Ağ olduğu halde