Yardım Mi Hesabından Çıkış

Marvelous

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
5s Plus
Konular
1
Merhaba,
Küçük bir sorun var ve bir türlü çözemedim. Cihazı aldığım satıcı bir mi hesabı ile giriş yapmış büyük ihtimalle bootloader kilidi kaldırmak için. Fakat çıkış yapmamış. Çıkış yapmak için şifre istiyor. Şu an ne şifre ne mail hesabı ne girdiği telefon numarasına erişim var. Ben nasıl çıkış yapacam kendi telefonumda? Verilerini temizlersem belki olur dedim telefon üzerinden yapılmıyor. Bilgisayara bağlayıp silebilirim ama o veri nerede bulamıyorum. Nasıl bir çözüm bulunabilir? Telefonu sıfırlamak istemiyorum.

Bir de 5s plus modelinde imei değiştirememe sıkıntısı yaşayan oldu mu? Birine de yaptırmayı denedim ama değiştirmeye bir türlü izin vermedi.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam cihazı kimden aldınız? Ve find devices açık mı? ( Açık değil ise sakın açmayın )

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
mi hesabına tıkla. Cihazımı bul yani find device açık ise telefonu sıfırlayarak yapamassın. Kapalı ise telefonu sıfırlayarak çözüme gidersin.

Oyla:

Marvelous

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
5s Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı yurtdışından aldım. Açık değil ve ben de mantıklı olur diye açmadım. Çalıntı ihitmali düşündüğünüz galiba ama değil hani güvenli bir yerden aldım.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Cihazı yurtdışından aldım. Açık değil ve ben de mantıklı olur diye açmadım. Çalıntı ihitmali düşündüğünüz galiba ama değil hani güvenli bir yerden aldım.
çalıntı olduğunu düşünmedim ben. Dediğim gibi kapalıysa fabrika ayarlarına döndürsen veya mi flash üzerinden rom kurarsan sıkıntı olmıcaktır.

Oyla:

Marvelous

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
5s Plus
Konular
1
çalıntı olduğunu düşünmedim ben. Dediğim gibi kapalıysa fabrika ayarlarına döndürsen veya mi flash üzerinden rom kurarsan sıkıntı olmıcaktır.
Anladım sizden önceki yazan arkadaş için konuşmuştum. O şekilde ben de olur diye düşündüm fakat yapmak istemedim belki başka bir yol bulurum diye

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Find device açık değil ise fastboot tan mi flash ile flash all yaparak hesaptan çıkabilirsiniz. İmei tamiri için özelden ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Marvelous

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
5s Plus
Konular
1
Find device açık değil ise fastboot tan mi flash ile flash all yaparak hesaptan çıkabilirsiniz. İmei tamiri için özelden ulaşabilirsiniz.
Bu şekilde tüm verilerim gidecek ama değil mi? Uygulama vs. Ardından tekrardan romu mu yüklemem lazım?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Flash all yaparak rom kurarsanız uygulamalarınız silinir evet. Bu işlem rom kurma işlemi olduğundan tekrar rom kurmanıza gerek yok.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt