Yardım Mi hesabından çıkış yapamıyorum

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.7.0(UMOMIXM)
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Çin hesabım vardi bl kilidi acmak için almistim numarasi da çindi simdi actirdigim kişiye ulasamiyorum daha dogrusu yardimci olmaya calisti kod falan gitmedi sifre degistirirken sonra saldı hesabın sifresi degismis bi sekilde note 15 pro cihazi giris yapmaya calisiyordu sonra naptiysa aldi herhalde bilmiyorum nasıl bir dümendir hesaptan çıkış yapicam yapamıyorum şifre istiyo çıkmak için sifre degistirilmis napicam telefonu sifirlasam bir daha acilmaz da find device açık 🫤

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13
Bu yetkili hesapları geçen yıl ayırdılar malumunuzdur. Xiaomi Mi Account Removal - Worldwide servisinin içinde çin numaralar desteklenmiyor.

Bu işi yaptırdığınız kişi şu ncunlock diye milletin bahsettikleri kişi mi?
hayır Çinli biriyle tanıştım o acip vermisti ne zaman kod mod istesem veriyodu simdi ulasamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yetkili hesapları geçen yıl ayırdılar malumunuzdur. Xiaomi Mi Account Removal - Worldwide servisinin içinde çin numaralar desteklenmiyor.

Bu işi yaptırdığınız kişi şu ncunlock diye milletin bahsettikleri kişi mi?
çözümü yok mu diyorsunuz hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hayır Çinli biriyle tanıştım o acip vermisti ne zaman kod mod istesem veriyodu simdi ulasamiyorum
o zaman geçmiş olsun işiniz zor destek yok. Mevcut endonezya hesaplar bu numaralı mi hesabını cihazdan kaldırmaz. Kendiyle görüşün çözüm üretmesini rica edin.

Birde böyle antin kuntin işlere girmeyin yani. Biz bunların hesabına para göndermeye korkuyoruz çoğunluğu dolandırıcı. Auth ücreti adına sürekli Milleti dolandırıyorlar. Başkasının mi hesabını girmek aracın satışını noterde devretmek gibi bir şeydir. Araç fiziki olarak sizin ama resmiyette başkasına ait..

Oyla:

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13
o zaman geçmiş olsun işiniz zor destek yok. Mevcut endonezya hesaplar bu numaralı mi hesabını cihazdan kaldırmaz. Kendiyle görüşün çözüm üretmesini rica edin.

Birde böyle antin kuntin işlere girmeyin yani. Biz bunların hesabına para göndermeye korkuyoruz çoğunluğu dolandırıcı. Auth ücreti adına sürekli Milleti dolandırıyorlar. Başkasının mi hesabını girmek aracın satışını noterde devretmek gibi bir şeydir. Araç fiziki olarak sizin ama resmiyette başkasına ait..
baska tel alana kadaridare edicem o zaman tesekkur ederim hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
siz yine de o cihazı çöpe falan atmayın. Belki hesap sahibi farkeder, insafa gelir hesaptan cihazınızı siler. aşağıdaki linkten aralıklarla orjinal imei ile cihazı bul açık mı? sorgulama yapabilirsiniz.

Oyla:

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13
siz yine de o cihazı çöpe falan atmayın. Belki hesap sahibi farkeder, insafa gelir hesaptan cihazınızı siler. aşağıdaki linkten aralıklarla orjinal imei ile cihazı bul açık mı? sorgulama yapabilirsiniz.

sagolun hocam yardimlariniz icin

Oyla:
Üst Alt