Yardım Mi Hesabımı unuttum

av.mert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar.
Xiaomi Mi Note 3 telefon kullanmaktayım.
Telefonu aldığımda farklı bir hat kullanıyordum ve acemice bir hesap oluşturup kullanmaya devam etmiştim. Şifresini şuan hatırlamıyorum. Sadece numarayı biliyorum, yani kullanıcı adını.

Daha sonra farklı bir hatta geçiş yaptım. Hattı taktım. Sürekli etkinleştirme hatası veriyordu fakat telefonu kullanabiliyordum sorunsuzca.

Bu akşam şu şifreyi hard reset yaparsam cihazdan kaldırmış olup yeni bir account oluşturup kullanabilir miyim diyerek acemice bir öngörüde bulunup yaptım ve şuan cihazım kilitlendi. Açılmıyor.

CİHAZ KİLİTLİ
bu cihaz mevcut bir mi hesabı ile ilişkilendirilmiş durumda.... doğrulamak için parolanızı girmeniz gerekmektedir.

uyarısı alıyorum ve haliyle şifreyi bilmiyorum. Benim yapabileceğim bir durum var mıdır nasıl kurtarabilirim. Yok ise İZMİR de kime götürebilirim bu telefonu zarar vermeden orjinal haline çevirebilmek için.

Ufuk172

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ufuk
Konular
0
Telefonu çalmadığınızı anlaması için fatura ibraz etmeniz gerekli.

Yoksa cevap vermeyeceklerdir.

Oyla:

av.mert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
service.global@xiaomi.com adresine ingilizce mail atarak durumu anlatıp şifre sıfırlaması isteyebilirsiniz.
Telefonu çalmadığınızı anlaması için fatura ibraz etmeniz gerekli.

Yoksa cevap vermeyeceklerdir.

mail attım. acaba ne kadar sürede geri dönüyorlar bilginiz var mı ?
mail içerisinde, fatura, kimlik fotokopim, kutu fotoğrafları, imei bilgisi vs herşeyi belirttim. yeterli olur mu acaba.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
mail attım. acaba ne kadar sürede geri dönüyorlar bilginiz var mı ?
mail içerisinde, fatura, kimlik fotokopim, kutu fotoğrafları, imei bilgisi vs herşeyi belirttim. yeterli olur mu acaba.

Genellikle bir hafta on gün içerisinde ek bilgi isteyen bir cevap veriliyor hocam. Bilgi verildikten sonra da yine benzer bir sürede sıfırlama yapılıyor. Siz gereken her şeyi göndermişsiniz gibi görünüyor belki ek bilgi talebinde bulunmayabilirler de... Bu süreler büyük ölçüde mailinizin atandığı görevlinin yoğunluğuna/keyfine göre değişiklik gösteriyor. Çok daha hızlı veya çok daha yavaş olabilir.

Oyla:

av.mert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle bir hafta on gün içerisinde ek bilgi isteyen bir cevap veriliyor hocam. Bilgi verildikten sonra da yine benzer bir sürede sıfırlama yapılıyor. Siz gereken her şeyi göndermişsiniz gibi görünüyor belki ek bilgi talebinde bulunmayabilirler de... Bu süreler büyük ölçüde mailinizin atandığı görevlinin yoğunluğuna/keyfine göre değişiklik gösteriyor. Çok daha hızlı veya çok daha yavaş olabilir.

bakalım inşallah kısa sürede sonuclanır. ilginiz için cok tesekkürler.

Oyla:
Üst Alt