Yardım Mi hesabıma giriş yapamıyorum

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.6.0
Telefon Modeli
Resmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar ben mi hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ama telefon numarasını yazdıktan sonra (sonraki) seçeneğine tıklıyorum ama hiç bir şey açılmıyor ne yapmalıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Mi hesabı kullanarak giriş yapı seçin. Hali hazırda hesabınız varsa ordan ilerlemez. Sonraki seçeneği yukarıda belirtildiği gibi hesap oluşturmak için. Bir de mi hesabı işlemlerinde doğrulama açısından WiFi değil mobil veriyi kullanın. Mobil veriyi açmadan giremez ya da çıkış yapamazsınız.

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi hesabı kullanarak giriş yapı seçin. Hali hazırda hesabınız varsa ordan ilerlemez. Sonraki seçeneği yukarıda belirtildiği gibi hesap oluşturmak için. Bir de mi hesabı işlemlerinde doğrulama açısından WiFi değil mobil veriyi kullanın. Mobil veriyi açmadan giremez ya da çıkış yapamazsınız.
İnternetim yada kontör üm yok dün telefon a ımeı atıldı kontör ümün hepsi gitmiş yani kontör yükleyene kadar beklemem gerecek teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde hani telefonlar kapalıyken hani saat çıkıyorya onun konusunuda atabilirmisiniz rica etsem bana?

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
İnternetim yada kontör üm yok dün telefon a ımeı atıldı kontör ümün hepsi gitmiş yani kontör yükleyene kadar beklemem gerecek teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde hani telefonlar kapalıyken hani saat çıkıyorya onun konusunuda atabilirmisiniz rica etsem bana?
Hocam cihazınız amoled ekran olmadığı için o özellik ekran sürekli açık olacağı için hem aşırı şarj yer hem de gri gözükeceği için çirkin durur. Yine de uygulamak isterseniz arama butonunu kullanarak istediğiniz konuya ulaşabilirsiniz. Buyrun,

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınız amoled ekran olmadığı için o özellik ekran sürekli açık olacağı için hem aşırı şarj yer hem de gri gözükeceği için çirkin durur. Yine de uygulamak isterseniz arama butonunu kullanarak istediğiniz konuya ulaşabilirsiniz. Buyrun,
Tamam hocam teşekkürler...

Oyla:
Üst Alt