Yardım mi hesabım hata veriyor

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.05
Telefon Modeli
mi9 t
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar telefona format attım şimdi mi hesabımı giremiyorum. telefonla da olmuyor mail ile de bulmuyor. neden böyle bişey olabilir?

mi9t global 11.0.05

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam böyle bir numara kayıtlı deil yada böyle bir mail kayıtlı değil uyarısı veriyordu sanki hiç hesabım yokmış gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon açık hocam kurulum yaptım mi hesabım uçmuş şimdi sıfırdan hesabı kabul etti aynı numarayla. herşey gitti napıcaz :(
Hocam biraz ilginç bir durum olmuş. Bilgisayardan eski hesabınıza tekrar giriş yapmayı deneyin belki yanlış e-mail hesabıni giriyorsunuzdur. Olmazsa da ne yapılabileceğini bilmiyorum hocam. Diğer hocalarımızdan bilen varsa yazarlar konuya

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
Hocam biraz ilginç bir durum olmuş. Bilgisayardan eski hesabınıza tekrar giriş yapmayı deneyin belki yanlış e-mail hesabıni giriyorsunuzdur. Olmazsa da ne yapılabileceğini bilmiyorum hocam. Diğer hocalarımızdan bilen varsa yazarlar konuya
telefonu fabrika ayarlarından sıfırlayınca mi hesabı uçmaz deyilmi? şuan öyle bir durum var numaramla ve mailimde eski hesabıma giriş yapamıyorum resmen ya

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
telefonu fabrika ayarlarından sıfırlayınca mi hesabı uçmaz deyilmi? şuan öyle bir durum var numaramla ve mailimde eski hesabıma giriş yapamıyorum resmen ya
Yok hocam uçmaz. Sizinki biraz değişik bir durum olmuş

Oyla:
Üst Alt