Yardım Mi hesabı ve sim kart etkinleştirme sorunu

mert5126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Cümleten merhaba,
Cihazım note 8 pro üzerinde Endonezya romu yüklü ve bootlader klidi açık bir cihaz.
Ancak yeni farkettim ki telefonda sim etkinleştirme servisi aktif olmuyor. Ayrıca mi hesabım önce den ekli olduğu için oturum açık lakin 'cihazı bul' vs özellikleri açıp kapatma gibi durumlarda kimlik bilgisi soruyor ya şifremi yazıyorum onayladığımda şifre kontrol ediliyor diye kalıyor belli bi süre sonra kayboluyor ve hesaba girmiyor.
Alakası var mı bilmiyorum ayarlardan baktığımda da sim 2 için imei bilgisi görmeme rağmen *#06# yaptığımda imei alınamıyor diyor. Sanırım bu endenozya rom u ile alakalı bir durummuş. Ama diğer konuları nasıl çözebilirim?

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
etkinleştiremeyen arkadaslar cihazının global bir cihaz mı red mi yazısı dik mi yatay mı ?

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bende redmi yazısı dik şekilde. Cihaz modeli M1906G7E (ÇİN).
Bundan kaynaklanabilir hocam benim hindistandı cihaz mesela ben kapatamıyodum global cihaz kullanıyorum bu sorunla karşılaşmıyorum. Size tavsiyem ücret yansımaması için kapatın bir sorun teşkil etmeyecektir.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Bundan kaynaklanabilir hocam benim hindistandı cihaz mesela ben kapatamıyodum global cihaz kullanıyorum bu sorunla karşılaşmıyorum. Size tavsiyem ücret yansımaması için kapatın bir sorun teşkil etmeyecektir.
Anladım hocam teşekkürler Yes~~

Oyla:

mert5126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim ama mi hesabı ile alakalı bir çözüm yolu yok mu? Wifi yi kapatıp yine denedim ama olmuyor. Şifrem doğru aynı şifre ile bilgisayarda giriş yapabiliyorum mi hesabına. Bu arada hesaplarda şuan mi hesabı ekli ama çıkmaya korkuyorum çıksam bir daha giremem herhalde. Çünkü cihazı bul özelliği veya hesap şifresi isteyen herhangi bir uygulamayı açmaya çalıştığımda hesap şifresini giriyorum şifre kontrol ediliyor yazısı çıkıyor ama sonrası yok öyle kalıyor.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim ama mi hesabı ile alakalı bir çözüm yolu yok mu? Wifi yi kapatıp yine denedim ama olmuyor. Şifrem doğru aynı şifre ile bilgisayarda giriş yapabiliyorum mi hesabına. Bu arada hesaplarda şuan mi hesabı ekli ama çıkmaya korkuyorum çıksam bir daha giremem herhalde. Çünkü cihazı bul özelliği veya hesap şifresi isteyen herhangi bir uygulamayı açmaya çalıştığımda hesap şifresini giriyorum şifre kontrol ediliyor yazısı çıkıyor ama sonrası yok öyle kalıyor.

Dostum Ayarlar>Kilit Ekranı>Uyku sekmesine kadar gel asla yap uyku seçeneğini ve şifre kontrol ediliyor demişsin ya orada beklemen gerekiyor. Ekran kapanmaması içinde uyku ayarını asla yapman gerekir. İşlem sonrası dilersen 1 2 dakikalara çekebilirsin. Ama dediğim gibi hiçbir yere tıklamadan şifre kontrol ediliyor ekranının bitmesini bekle.

Oyla:

mert5126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Dostum Ayarlar>Kilit Ekranı>Uyku sekmesine kadar gel asla yap uyku seçeneğini ve şifre kontrol ediliyor demişsin ya orada beklemen gerekiyor. Ekran kapanmaması içinde uyku ayarını asla yapman gerekir. İşlem sonrası dilersen 1 2 dakikalara çekebilirsin. Ama dediğim gibi hiçbir yere tıklamadan şifre kontrol ediliyor ekranının bitmesini bekle.
Üstadım teşekkür ederim baya beklemek gerekiyormuş çözüm oradaymış. :)

Oyla:
Üst Alt